IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

8 Pages V « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Fate/Stay Night
Spectre
post Jun 21 2006, 10:35
Post #91

Hentai

Group: Chuunin
From: Bristol, UK

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Tieši tā Archer = Shiro - tas ir fatks uz 100% read manga tongue.gif (hentai especially laugh.gif)
+ seko vēl neliels spoilers on anime
Avalon is a sheath of Excalibur. It recovers the owner from basically any harm, and that's why Shiro could survive from mortal wounds, and that's why Saber was killed in her own time after she lost Avalon. It's regarded as a better artifact than Excalibur. And, because Shiro had Avalon in his body, Shiro was able to summon Saber.

Also, another special ability of Avalon is to block ANY magic/sorcery, including 5 magics. It's an ultimate cheating artifact and that's why Gilgamesh's final attack was completely useless against Saber.

Meh principā beigas sanāca sastiegtas - Let's hope on some OVA.

Paldies, ka skatijāties.image

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kaede
post Jun 21 2006, 11:32
Post #92

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Kadelj gan diivaini?

Archera bleidi bija izgatavoti no naakotnes materiaala - taatad archers ir no naakotnes. Taapat arii, kaa mees zinaam, shiro treneejaas lokshaushanaa, un diivainaa kaartaa Archers arii ir lokshaaveeju klases servants. Un summoneeja archeru Thosaka - labs Shiro draugs.
Kaa arii mees varam saliidzinaat ideju par Unlimited Blade Works (kaa mees zinaam, shiro bija ljoti speeciigs trace) un Noble Phantasm archeram peec skata bija nedaudz saliidzinaams ar skatu uz to pauguru, no kura Saber izvilka savu karalja zobenu (un protams arii shiro to noteikti buus redzeejis savaa sapnii).
Kopumaa diezgan daudz kas sakriit.

*

Nu tā laikam ir, bet vienalga man tas liekas kkā dīvaini, es nezinu, kāpēc. Un, vai tad pašā sākumā Thosaka bija Shiro draudzene?! Man likās, ka viņi bija knapi pazīstami, jeb es kkā tagad baigi kļūdos, ne?

This post has been edited by Natsuki: Jun 21 2006, 11:34

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Spectre
post Jun 21 2006, 11:56
Post #93

Hentai

Vai tev neliekas ka pēc visa notikuša Thosaka un Shiro varētu saiet kopā ???

Vismaz pēc pēdējās epas spriežot man liekas i saw a sparkle. biggrin.gif

Beh, bet cik pasīvi mūsu forumā tomēr apspriešana notiek - or šitai animei seko tik maz cilvēku blink.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Psycholog
post Jun 21 2006, 12:21
Post #94

Danshaku

Shai animei tiesham seko maz cilveeku smile.gif Personiigi es gan nosekoju, bet man visa veelme paargaaja skatoties uz charu neattiistiitajaam personiibaam...kautkas vienkarshi ar vinju emocijam un uzvediibu nebija takaa vajag...
Kas attiecas uz to summoneeshanu...es biju vairak temejis uz to, ka masteram ar servantu parasti ir vienaadi meerkji, un njemot veeraa ka archers mums taatad sanaak ir no naakotnes, tad kapec gan nevareetu buut, ka vinjam ar thosaku bija viens meerkjis, ko vinji veeleejaas sasniegt shajaa karaa? Vai vismaz es domaaju, ka vinjsh noteikti veletos atgriezties pie thosakas. (man apnika spoilerus likt, tapec ceru, ka shitam nevajadzeeja)

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
Keydan
post Jun 21 2006, 15:02
Post #95

Key-dano

Ja Thosaka gribes but kopa ar Shiro tad pirmkart viņaj vajadzes atbrivotis no Sakuras... Viņa ari uzlika aci uz Shiro!!! tongue.gif

This post has been edited by Keydan: Jun 21 2006, 20:09
+Quote Post
Kaede
post Jun 21 2006, 21:57
Post #96

Koutaishi

QUOTE(Keydan @ Jun 21 2006, 15:02)
Ja Thosaka gribes but kopa ar Shiro tad pirmkart viņaj vajadzes atbrivotis no Sakuras... Viņa ari uzlika aci uz Shiro!!! tongue.gif
*

Atbrīvoties no Sakuras?! Hmm, interesanti, kā gan tas izpaustos. Nu, to, ka Shiro Thosakai patika es nemaz neapšaubu!
Bet par to sparcle, Spectre man arī likās, ka es to manīju pēdējā sērijā. Bet no Thosakas puses, Shiro likās vēl atmiņās par Saber nedaudz, lai gan arī teica, ka eost ticis tam pāri. Nu uin šo momentu es nesapratu- kā tik viegli to visu tā var vnk paņemt un aizmirst?! Kkā nereāli liekas, ja jau iepriekšējās bija apgalvots, ka viņa jūtas ir tiik spēcīgas un tā.
unsure.gif

This post has been edited by Natsuki: Jun 21 2006, 21:59

--------------------
Music is life!

IPB Image

+Quote Post
Keydan
post Jun 21 2006, 22:10
Post #97

Key-dano

Eee! Viņš ta ari neteica ka esis ticis tam pari! Viņš teica ka kadu dienu varbut viņu aizmisis! blink.gif "I'll always remember that I loved Saber" - Viņš teica! huh.gif
+Quote Post
Kaede
post Jun 22 2006, 13:19
Post #98

Koutaishi

QUOTE(Keydan @ Jun 21 2006, 22:10)
Eee! Viņš ta ari neteica ka esis ticis tam pari! Viņš teica ka kadu dienu varbut viņu aizmisis!  blink.gif  "I'll always remember that I loved Saber" - Viņš teica!  huh.gif

*

Nu bet, kad Thosaka viņam prasīja kā ir, kad viņi gāja uz skolu, viņš teica, ka esot labi un vai tad viņš nepieminēja vēl, ka esot ticis tam pāri, es ko jaucu?! Mana atmiņa atkal taisa jokus, vai kā? To, ka viņš atcerēsies savu mīlestību pret Saiber tas tak ir pats par sevi saprotams...

--------------------
Music is life!

IPB Image

+Quote Post
Kikyou
post Jun 23 2006, 20:51
Post #99

Kami-sama

Oookei! Beidzot arī es noskatījos pēdējās sērijas. Es biju patīkami pārsteigta ar to, ka beidzot ir tāds anime nobeigums, kas man patīk. Īpaši bieži tā negadās. ^^ Pēc manām domām - bija ideāls "happy end".

Kaut gan bija lietas, kuras es tomēr vēlējos, lai būtu savādāk (piemēram, lai Saber paliktu tajā pašā pasaulē kur Shiro), bet es tā padomāju... A vai vajag? Tad atkal būtu kārtējās cukurainās, pārāk ļoti laimīgās beigas. Ja būtu bijis tā, kā es gaidīju, man liekās man tās beigas nebūtu patikušas. Jo tā nevar būt.
Katram ir sava vieta, savs laiks, sava pasaule. Un Saber aizgāja atpakaļ tur, kur viņa pieder. Bet Shiro neaizmirsīs. Kas arī ir tas galvenais.

Un tā, noskatoties visu seriālu, es bez ilgas domāšanas (varbūt vajadzēja ilgāk padomāt?) varu dot Fate/Stay Night tīru 9/10. 9 nevis 10 lēnīgā iesākuma dēļ. ^^
+Quote Post
Keydan
post Jul 6 2006, 23:46
Post #100

Key-dano

Ja mums laimesies bus ne tikai OVA net ari veseli 2 jauni seriali!!! tongue.gif Es lasiju ka spele bija 3 dažadi scenari un FATE bija tikai pirmais no viņiem! Ari bija Unlimited Blade Works un Heaven's Feel! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
+Quote Post
Kaede
post Jul 7 2006, 00:42
Post #101

Koutaishi

QUOTE(Keydan @ Jul 6 2006, 23:46)
Ja mums laimesies bus ne tikai OVA net ari veseli 2 jauni seriali!!! tongue.gif  Es lasiju ka spele bija 3 dažadi scenari un FATE bija tikai pirmais no viņiem! Ari bija Unlimited Blade Works un Heaven's Feel!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

*

Divi jauni! Tas būtu vnk lieliski!
man šis ļoti patika, tāpēc gaidīšu ar nepacietību! rolleyes.gif

--------------------
Music is life!

IPB Image

+Quote Post
Spectre
post Jul 7 2006, 09:01
Post #102

Hentai

Gribēšu redzēt kā viņi to parādīs - vienā no variantiem saber kļūst par Evil un sabers arī kļūst melns laugh.gif

Bet nu anyway manas domas ir pārāk samaitātas - hmmm trešais endings..... varētu uzmeikot hentaju nevis animešku rolleyes.gif i would be pleased laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Un ovu uzmeikot pec Hollow Atraxia (second FSN H-game) biggrin.gif

P.s. Am i too perv ? blink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Keydan
post Jul 7 2006, 10:34
Post #103

Key-dano

2 Spectre:
Hell no! I was thinking the same thing! smile.gif
+Quote Post
EdwardElrik
post Jul 12 2006, 10:04
Post #104

Heimin
*

Loti labs trillers ar labu suzhete. Es liku 7 no 10.
+Quote Post
goku
post Jul 13 2006, 00:21
Post #105

Jinushi
**

Mhm, man a shitas patika smile.gif heh gilgamesh laugh.gif uuuber hero kjip skaitiijaas biggrin.gif
veel 2dalas buutu labi smile.gif
+Quote Post

8 Pages V « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19 July 2025 - 08:19