![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
Nu man draugs viens atsūtija vienu tādu kā spēli, kur būvē cilvēki savu pilsētiņu! Nu es uzrakstiju Searchā otaku.lv un tur jau bija šī foruma pilsētiņa, bet viņa neprogresē. Tadēļ es padomāju varbūt vissi kopā to pilsētiņu uzcelsim!
![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Dikti "ģeldīgs" pasākums...
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ej prom!
![]() |
Shinobi |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
Es?
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Pavēro kādu suni, ar ko viņš nodarbojas, kad viņam nav ko darīt...
Tu dari to pašu. -------------------- Press any key to continue
|
EdZ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 4-January 08 ![]() |
Eeh ... Cik slimam Hentai jaabuut lai skatiitos ko suns dara
![]() -------------------- ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Cik slimam jābūt, lai piesārņotu mūsu jauko forumu?
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Edz - to es atstāšu tavā ziņā. Neesmu hentai speciālists, kurš ir redzējis visu kas izlaists šajā jaukajā žanrā.
Japānā šķiet, tādas lietas ir aizliegtas. Ierobežo nabaga hentai autoru kreativitāti, saproties... Bet ja nezināji - suni var ieraudzīt dajebkurā sētā. -------------------- Press any key to continue
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Skatos, ka sākat pietrūkt viens otram, jo panesas kārtējais spams un gribas parunāties
![]() Liekas, šie dižie spameru dižgari nav bijuši sen uz nevienu Otaku pasākumu. Labāk satiekaties pie alus kausa un pakuļat sviestu kādā pārtijā ![]() ![]() Un, kas attiecas uz konkrēto pilsētiņu - ne visi savā būtībā ir tik apdāvināti un varbūt gribēs tur pasēdēt ![]() |
EdZ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 4-January 08 ![]() |
Tu joko es neskatos Hentai ...
![]() Cik esmu skatiijies seetaas sunji neko taadu nedara ... ![]() Parunaashanaas nenaaktu par ljaunu ... ^^ Neviens no manaam pazinjaam neskataas Anime taapeec jaarunaa par ko citu kas izrunaats 100x ... noveicaas ka atradu sho saitu ... ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
buutu patiikami, ja shis saits nekljuutu tev par vietu kur "runaaties" ar cilveekiem, kuru viens no hobijiem sakriit ar kaadu no taveejiem. ir kaudze tam daudz piemeerotaaku vietu/riiku. IM, skype, irc.
buutu pateiciigs, ja sheit postotu tikai to, kas vareetu likties interesanti ja ne vairumam, tad vismaz lielai daljai shejienieshu. un nee, "parunaashanaas" manaas aciis tajaa neietilpst. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:16 |