![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
kam ir???? sitiet mani kaut most nekur un vēlrēiz nekur nevaru dabūt!!!
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
use emule ja nevari dc++ atrast. Emule tochna ir, būs ilgi jākačā bet tomēr ja ļoti vajag var dabūt visu.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Veelu gan atradu shito topiku, bet tieshaam man tik ljoti iepatikaas screenshoti un video, ka ja nav citas izejas pirms vasaras pirkshu legaalo versiju un katru meenesi maksaashu 30$, ja kaads tur jau ir speeleejis plz pasakiet un kas ir tas emule?
-------------------- |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Speele?.......
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Tu speelee city of villains? Ja kas tas ir preciizi tas pats, kas City of heroes tikai CoH ir par supervaronjiem un CoV ir par superljaundariem pietam abi ir no taas pashas firmas. Bet es labaak gribu buut Varonis nevis ljaundaris.
-------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(davio @ Jan 6 2006, 19:11) Veelu gan atradu shito topiku, bet tieshaam man tik ljoti iepatikaas screenshoti un video, ka ja nav citas izejas pirms vasaras pirkshu legaalo versiju un katru meenesi maksaashu 30$, ja kaads tur jau ir speeleejis plz pasakiet un kas ir tas emule? emule - http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1 tur var dabuut visu....tikai shad tad diezgan ilgi jaagaida....diiiiiiezgan ilgi.... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
davio |
![]()
|
Ok! cool! paldies bet par serveri taatad tikuntaa buus jaamaksaa
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:13 |