![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Gandrīz 5 stundas DDR bez apstājas. Kāds tur brīnums, ka es nevaru pastaigāt, lai arī kā censtos.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Wow. Pirmo reiz mūžā tuvumā ieraudzīju lecamās bultas. Pat ir tādi pārnēsājamie brīnumi... Bija interesanti palēkāt. Uz rīta pusi jau uztrenējos un dažreiz jau bija sanācis pāri 40+ kombo - pēc kārtas uz pareizām bultām uzlekt.
![]() Un forši, ka pēc lēkāšanas dienā negāja miegs un varēja bez problēmām spēlēt to kāršu RPG. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vismaz shoriit raapjories aaraa no gultas uzpeldeeja doma -"saakam maaciities staigaat". ![]() exactly. same here! tachu ir jau labaak.. tikai ljoti nedabiski raustiigas kustiibas dazhreiz sanaak.. XD -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
he... DDR ir spēks... staigāt man bija pagrūti vakar, tuvākais paskaidrojums, ciks smagi bija ir frāze :" pag, nevajag man palīdzēt, es jau pati varu novelties no dīvāna.." pienskābe muskuļos ir ... evil.
He, Stase, man gan Hjūstonas dziesmas īpaši balssaites nepiebeidza, Kobeina Teen spirit gan. Atklāju jaunu amēriku- zemā balsī dziedu es sūdīgi, principā es vispār dziedu sūdīgi, jo man pārāk intonācijas lēkā, bet tas jau sīkums. -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Hikaru,
Paklaajinji ir zelta boulinga hallee, meedz buut arii i-net veikalos tepat Latvijaa un novilkt var visu ![]() shis briinums konkreetais bija DDR in the groove dance pad novilkt vari stepmania - ljoti daudz visaadu dziesminju arii no anime ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
novilkt vari stepmania - ljoti daudz visaadu dziesminju arii no anime ![]() Vo! Anime būtu īsta manta. Būs jāpaskatās. Tagad gan arī nekāpēc knapi kustos. 10m paeju un piekūstu. Varu tikai nekustīgas darbības normāli darīt. ![]() This post has been edited by Hikaru: Mar 3 2008, 20:53 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Tagad gan arī nekāpēc knapi kustos. 10m paeju un piekūstu. Varu tikai nekustīgas darbības normāli darīt. Jā, tizlums un muskuļu atrofija nav brāļi. This post has been edited by GM: Mar 3 2008, 21:24 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Bildes būs?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
shkjiet ka nebuus
![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
nop, nebuus. tur labaak dabuut skanju ierakstus, tie buus daudzizsakoshaaki.. XD
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
uh damn, nokavēju kko foršu. :< Me wanna see Stase!
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:03 |