![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Jeanne |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 26-February 05 From: ラトヴィア ![]() |
Vai kāds zin, cik īsti šai anime ir sērijas, raxtīts reāli 24, bet torrentos dabujamas tik 20, im confused
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Šī anime vēl tikai iznāk un visas 24 sērijas vēl nav iznākušas, tā kā būs vien tev jāpagaida līdz beigām.
![]() Es pieļauju, ka, kad iznāks visa, varēs dabūt jebkurā anime trakerī. ![]() Es pati arī šo anime skatos, tīri jauka, animācija patīkama, notikumi intriģējoši. ![]() -------------------- |
Jeanne |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 26-February 05 From: ラトヴィア ![]() |
Ooo nu tu mani apbēdināji
![]() ![]() ![]() Jā, šai anime tiešām patīkama animācija, piesaistija ![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Jeeeezz... kas ar to jauno paaudzi ir!? Clannad iznāk reizi nedēļā.
<sarkasms>P.S. Njā, nez kurš gan animēja un producēja Kanon... </sarkasms> |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Toei animaton + visual art's/key ?
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Haha... LeoR, vai tik Jeanne nedomāja 2006. gada Kanon?
![]() |
Jeanne |
![]()
|
daaa
![]() Un starpcitu, tas ka kyoto animation abām, nenozime, ka VISAS animacijas ir lidzigas, ieskaties verigak.... |
Niks |
![]()
|
Kur es teicu, ka visas ir vienādas? Tava zināšanai pirms pāris dienām paskatījos Kidou Senshi Gundam (un arī visu AniKuri 15), tādēļ man pat prātā nenāk apgalvot, ka visas animācijas vienādas.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Noskatījos. Beigas nepatika, nekādas. Pa vidu sērijas liekas ļoti interesantas, mani piesaista šāda veida stāsti, ja ir attiecīgais garastāvoklis, bet nebiju sajūsmā par to, ka īsti nebija normālu beigu. Es pirms tam biju redzējusi filmu(kas gan ir krietni vecāka par anime, ja nemaldos) un tās beigas man patika daudz vairāk, jo tur tādas tik tiešām bija. Kopumā jau skatāms gabals.
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Uz beigām man viss sāka ļoti patikt, viss gāja tik forši... bet kaut kas tomēr pietrūka galu galā. Vajag vēl!
Clannad After Story būs kaut kāds turpinājums? Vispār kopumā man šī anime patika vairāk nekā Kanon. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Piekrītu Hikaru. Clannad man likās ļoti mīļa un maiga, nedaudz mistiska, bet Kanon vairākkārt izraisīja neizpratni. Un jā- gribu turpinājumu, lai gan nezinu, vai būtu interesanti vērot divus mīlētājus, kas atraduši viens otru, jo lielākais action notiek tad, kad ir kaut kādas problēmas un apvienošanās vēl nav notikusi, tā teikt, mīla pa gabalu savā ziņā ir daudz interesantāka
![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Saņēmos un noskatījos visu 2 vakaros
![]() Ļoti patika, ka šim gabalam ir 3 endingi (clannad TV + Movie). Ceru, ka nespoiloju pārāk smagi. Man vistīkamākais bija otrais :3 (protams dēļ lielās simpātijas pret varoni) Kā arī TV sēriju laikā tas kā viņa klopēja to blondo ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
anime ir vnk SUPER MEGA KAWAIIIIIIIIII!~
tikai es baigi stulbi izdariju, noskatijos after story un tikai tad parasto :> bet anyway SUPER CUTE ANIME ![]() ev a vinai ari ova ir? O_o p.s taja afterstory vienu briidi bija loti tragiska vieta, pie kuras pat apraudaties var ;( This post has been edited by hollow: Apr 23 2009, 19:54 -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Shoku... kad skatījos After Story... bet beigas (22. sērija) man ļoti patika. Lasīju, ka anime ir ļoti tuvu spēlei. Un pēc tam man vēl paskaidroja, kā spēlē viss notiek. Tad man kļuva skaidrāk, kāpēc tāds rezultāts.
Vispār anime tiešām ir amazing. Amazing animācija. It īpaši amazing AfterStory openings ar ļoti patīkamu dziesmu. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Shoku... kad skatījos After Story... bet beigas (22. sērija) man ļoti patika. Lasīju, ka anime ir ļoti tuvu spēlei. Un pēc tam man vēl paskaidroja, kā spēlē viss notiek. Tad man kļuva skaidrāk, kāpēc tāds rezultāts. Vispār anime tiešām ir amazing. Amazing animācija. It īpaši amazing AfterStory openings ar ļoti patīkamu dziesmu. agree -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 13:46 |