![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yukiko |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 12-March 08 From: Rigaaaaaaaa lol ![]() |
![]() un ja bus gramatiskas kļūdas arī atvajnojos ...latviešu valodu macos tikai skolā tā tad...man patīk zīmēt un es gribētu kaut kur vai pie kāda pamācīties ![]() bet ļoti negribās staties mākslas skolā X_X man ir par daudz gadu (vel 16 XD bēt mākslas skola vajag sēdēt katru dienu un mācīties daudz gadu X_X ) un es gribētu atrast kādus kursus vai tam līdzīgu par maksu vel nedomāju ![]() tāaa lūdzu palidziet ja zināt kaut kadu labu vietiņu paldies ^^ -------------------- ![]() ![]() ...watashi no yume dakara... |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Klasikās zīmēšanas nodarbības
Tur ir bezmaksas un nodarbības ir kkur cnetrā(laikam),kkādā skolā. Nav vecuma ierobežojumu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Yukiko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 12-March 08 From: Rigaaaaaaaa lol ![]() |
damn XD man nav akkounta uz draugiem.lv
tas neatveras T_T -------------------- ![]() ![]() ...watashi no yume dakara... |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
damn XD man nav akkounta uz draugiem.lv ![]() Ja vēlies apgūt zīmēšanu, optimālākais variants droš vien arī būs tas ko ieteica Arts, vai arī ir iespēja pašmācības ceļā mācīties no dažāda veida tutorials (deviantart.com). Bet pati galvenā ir prakse! Tāpēc zīmē, zīmē un vēlvienreiz zīmē! ![]() So wish you luck! -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
damn XD man nav akkounta uz draugiem.lv ![]() ... Bet tajā atejā tikai ar ielūgumiem var piereģistrēties! ![]() -------------------- Hi
|
Yukiko |
![]()
|
JnVbt ja paldies
![]() un ka pateica Joe tur vajag ielugumu ^^; uz draugiem lv.... cilvēki nevarēja izdarit vienkāršāk ... pft -------------------- ![]() ![]() ...watashi no yume dakara... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:56 |