![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
Lūgums nesodīt pārāk bargi (zinu ka man ir problēmas ar proporcionalitāti)
Attached thumbnail(s) ![]() ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
iesaku mēģināt pazīmēt sākumā kko vienkāršāku un neaizrauties ar detaļām. vnk lai proporcijas patrenētos. btw, es nevaru iedomāties pat ne kuļturistu, kam nokas buutu tāda paša resnuma kā viduklis
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
NU jaa tas laikam vairāk vai mazāk par to pundurīgo kultūristu
![]() -- es jau teicu ka man ir problēmas ar proporcijām un par tiem gurniem gan mazlietiņ varu pastrīdēties jo piem. man no gurniem un ļaškām ir apm. 1-2 cm bet nekas .. nu jā ar rokām pārcentos , !!!BET!!! pārāk par to nesatraucos jo paskatoties daudzus anime zīm . netā vai screenshots jo anime(muļtik.) tur ar tie roku izmēri daudzreiz neatbilst vajadzīgajiem izmēriem ![]() ![]() Paldies par komplimentu par ēnām ![]() gribēju šodien iemest vēlvienu žīm. betnesanāca jo tizlajam fo4ikam ba4as nos'\edās ![]() Tajā nākošajā darbā itkā ar proporcionalitātēm visam ir jābūt OK -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Tu ar tiem muskuļiem esi nedaudz pārcenties
![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
bilde ar džeku, kam viens spārns, liek domāt par LineageII Kamael eksistences zināšanu.
par zīmējumu izskatu un kvalitāti neizteikšos. teiksim tā - šodien jūtos labsirdīgs. -------------------- |
Cowman |
![]()
|
nekaa tamliidziiga
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
SPAM: wTh kaapeec taisi jaunu galeriju?
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 07:42 |