![]() ![]() |
| Cowman |
Apr 28 2008, 22:45
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party |
Lūgums nesodīt pārāk bargi (zinu ka man ir problēmas ar proporcionalitāti)
Attached thumbnail(s) -------------------- |
| Tenma |
Apr 30 2008, 09:11
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
iesaku mēģināt pazīmēt sākumā kko vienkāršāku un neaizrauties ar detaļām. vnk lai proporcijas patrenētos. btw, es nevaru iedomāties pat ne kuļturistu, kam nokas buutu tāda paša resnuma kā viduklis
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() |
| Cowman |
May 1 2008, 05:41
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party |
NU jaa tas laikam vairāk vai mazāk par to pundurīgo kultūristu
-- es jau teicu ka man ir problēmas ar proporcijām un par tiem gurniem gan mazlietiņ varu pastrīdēties jo piem. man no gurniem un ļaškām ir apm. 1-2 cm bet nekas .. nu jā ar rokām pārcentos , !!!BET!!! pārāk par to nesatraucos jo paskatoties daudzus anime zīm . netā vai screenshots jo anime(muļtik.) tur ar tie roku izmēri daudzreiz neatbilst vajadzīgajiem izmēriem Paldies par komplimentu par ēnām gribēju šodien iemest vēlvienu žīm. betnesanāca jo tizlajam fo4ikam ba4as nos'\edās Tajā nākošajā darbā itkā ar proporcionalitātēm visam ir jābūt OK -------------------- |
| Patachan |
May 4 2008, 18:59
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. |
Tu ar tiem muskuļiem esi nedaudz pārcenties
-------------------- Ēd manu ābolu.
|
| Pakkun |
May 4 2008, 19:19
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** |
bilde ar džeku, kam viens spārns, liek domāt par LineageII Kamael eksistences zināšanu.
par zīmējumu izskatu un kvalitāti neizteikšos. teiksim tā - šodien jūtos labsirdīgs. -------------------- |
| Cowman |
May 9 2008, 18:47
|
nekaa tamliidziiga
-------------------- |
| Cowkiller |
May 10 2008, 00:23
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
SPAM: wTh kaapeec taisi jaunu galeriju?
-------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 00:55 |