![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējie divi simpātiski, patīk tam kanmui zaķim mati, tā čolka ļoti pievilcīga. Detaļas arī glīšas. Vienīgais man sķiet, ka nedaudz par garu deguni, nesanāk 3-daļu proporcija, (Uzacis-->degungals = degungals -->zoda līnija) kas, manuprāt, tavam stilam ir nepieciešama. Tev stils tiecas uz semi-reālismu, tāpēc, jā. Visādi citādi, ļoti labi, ir jaušams progress. :3
tavi puiši ir tādi genderless kloni... Tas vien, ka tu atpazīsti šamajos puišus, liecina, ka nemaz tik genderless arī nav. XD -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Piekrītu par deguniem, vispār vairāk tam pa kreisi vajadzētu augstāk, meitenei vēl soso.
Paldies~ P.s. Reku http://tonomurabix.deviantart.com/gallery/#/d2blj4d ir tie, kurus zīmēju. Augšā labajā pusē, apakšā labajā pusē. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
P.s. Reku http://tonomurabix.deviantart.com/gallery/#/d2blj4d ir tie, kurus zīmēju. Augšā labajā pusē, apakšā labajā pusē. Nu, jā, oriģināliem deguns vēl garāks. XD -------------------- |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
![]() http://thearta.deviantart.com/gallery/#/d2yhw9a ![]() http://thearta.deviantart.com/art/hairisbl...4176?q=&qo= -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man nepatīk vienveidīgās sejas proporcijas. Deguni. Paskaties apkārt. Deguni ir ļoti dažādi. Ja tu tiecies uzveidot ideālo skaistumu (kā es bieži tiecos), tad arī nav prātīgi veikt visu pēc viena paterna, jo kā jau teicu, deguni ir ļoti dažādi. Esmu redzējusi dažus īpatņus, kuru, piemēram, nedaudz uzkumpušie šnōbeļi darīja tos neatvairāmus u.c. gadījumus.
Tādi divi amfībijas caurumi... vai tas ir seksīgi? I'm just sad edit.. tikko pamanīju kaklu.. kas pie velna tas ir? This post has been edited by FuschichO: Sep 23 2010, 12:18 -------------------- |
Arta |
![]()
|
Dēmit, vienreiz, kad uzzīmēju kko toč animesque, ar ķekšiem deguna vietā, par to atraujos, bet citi var vispār viņus nezīmēt un to pat neievērotu. -.- Es nevaru vienmēr zīmēt reālistiskos vai arī pēc visiem likumiem, gribu arī kaut ko nekomplicētu un slinku.
Tāda sajūta, ka no manis grib tikai labāk un labāk, bet netiek ievērots jau esošais progress, man neļauj atvilkt elpu, aka not good enough! No one gives me a break, geez~ ;A; Kāds vēl atceras, kā es zīmēju pirms ~2 gadiem http://otaku.lv/index.php?showtopic=5178&st=30 ? -.- I think I deserve at least a pat on the back. ._______. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas nav anime deguns, vismaz klasisks noteikti ne. Ta-dā
-------------------- |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Jā, ar to kaklu kaut kas nav labi. Šāda persona no mugurpuses izskatītos visai biedējoši.
Manuprāt ja visi izteiktu tikai pozetīvus komentārus un nekad neteiktu neko sliktu, pamazām pazustu motivācija uzlabot savas prasmes . |
Arta |
![]()
|
Man liekas, ka pat manā mazajā Sebastiana bildītē tāds deguns ir. :'D
Un šis nav domāts sliktā nozīmē, bet, piemēram Tigras deguni ir ķeksis+ķeksis+ēna un viss ir kārtībā. Mans ''stils'' ir krietni savādāks, tāpēc man ''tik vienkāršs'' deguns droši vien, ka nepiestāv? :'D What is this. yukito-san, par kaklu pilnīgi piekrītu jums abiem, uzvilku līnijas, piekrāsoju un beidzu zīmēt, aptuveni 2h. Ļurkājos tur ar textūrām un beigās nepievērsu uzmanību ne nevienādajiem matiem, ne īstajai sejas formai, beigās arī kaklam. Tā lūk~ Absolūti negaidu tikai glaimus, bet nu kāpēc, ja tur ir captain obvious, ka tas nav domāts kā pirmklasīgs deguns! XD Ai nu cerams, ka nākamais jums patiks labāk, būs biš nopietnāks un ''savādāks'', mh. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Arta |
![]()
|
EHEH..~
Nē, bet viss kārtībā, netiecos tikai pēc ''Smuka bilde'' viedoļiem, bet laikam turpmāk piemetīšu komentāru, kuri zīmējumi ir tādi critique plz un kuri ir vienkārši pazīmētiepostot. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Te iespējams ir lielāka bilde - http://thearta.deviantart.com/art/monstero...rdust-180486991 Jā, kauli & āda, šeit nav domāts skatīties uz tādu anatomiju, bet gan pōzu kopumā. Jo, piemēram monstriņam anatomiju bīdīt arī nebūtu vietā, itš obvious, again. Protams, atradīsies visādi neforšumi, bet cerams, ka kopumā ilustrācija jums kaut cik patiks. =] This post has been edited by Arta: Sep 25 2010, 23:04 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
luudzu izskaidro idejas konceptu.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:06 |