![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Gatix |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-April 08 ![]() |
Man ir viens ļoti liels lūgums, es meklēju, cilvēkus, kas būtu gatavi pārtulkot Death Note mangu latviski, kaut vai pa nodaļai, pats tūlīt pabeigšu 0 nodaļu to kur tas sīkais.
Darbs ir diezgan grūts, tā kā ceru uz jūsu atsaucību. gribētos, lai tulkojumi būtu kvalitatīvi. Ja ir kādi jautājumi, rakstiet man. -------------------- Life is a lesson you learn it when you'r through
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho paaraak maz ir mangu lasoshu cilveeku, kas lasiitu tikai latviski. Triviaali - jo piedaavaajums latviski tulkotaa ir ---. Vairums lasa angliski, kas uzreiz dod iespeeju tikt pie ljoti lielas izveeles klaasta. No malas liekas, ka latvisks tulkojums vareetu nodereet tikai ljoti nelielai meerkjauditorijai, - ja kaads anime/manga cieniitaajs fanaatiski grib iebarot kaut vai mineeto gabalu citiem parastajiem mirstiigajiem, eg. gjimenes locekljiem / draugiem. Tulkot tikai deelj tam? Man buutu slinkums. Njemtne neatmaksaajas. Paprasi kaut vai Nikam par Liras fansub grupas likteni/sekmeem/popularitaati. Protams, protams. - Ja pasham iekshaa ir un slinkums var tikt paarvareets - "flag tjebe v ruki". Gan esmu pragmatiski pesimistiski noskanjots par sekmeem piesaistiit citus cilveekus, it sevishkji visa projekta garumaa, ne tikai pirmajiem chapteriem, kameer optimisms veel nav noplacis.
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Kā OT reiz teica vienā no Rizon lielākajām peklēm: "no šiem dregiem es nevienu neņemtu par palīgu." To pašu var teikt par šo jauko vietu un tās apmeklētājiem.
This post has been edited by Niks: Jul 10 2008, 19:29 |
Gatix |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-April 08 ![]() |
nu ok, laikam tad būs tas jādara pašam.
-------------------- Life is a lesson you learn it when you'r through
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:35 |