IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cosplay Con., 24.augusts 2008
Yume
post Aug 3 2008, 19:23
Post #1

challenger

Group: Jounin

Piedodiet, bet man navnedz velmes nedz laika akstīt gari un plaši par to, kas ir cosplay, kas ir con un ko šie abi vārdi nozimē, kā vārdu savienojums. Ar to jums var palīdz't pacietīgais un viszinošāis onkulis googl'is.

Te var palasīt tuvāk par aktualitātēm

Un te var reģistrēties

Ja pēkšņi sasāpās kāds jautājums, tad var droši nomest man PM.

Tāad īsumā plāns ir tāds.
šī gada 24.augustā, WTC (World Trade Centre, tas ir tas, kur notika šī gada AnimeFests) notiks CosplayCon, pirmais in pagaidām vienīgais Baltijā.
Šoreiz būs daidz vairāk iespēju izpausties uz skatuves, kam būs veltīta gandīz pus diena. Balvu fonds ir paplašināts, nominācijas pavairotas.
Cona noslēgumā iespējams ka parādīs kādu animi uz lielā ekrāna un ir gaidāms koncerts, no lielaikajai daļai labi pazīstamajām TD aka Tokyo Dolls aka something more.. ( sorry meitenes, es tiešām neatceros kā jūs tagad saucaties. )..

Vienīgais m;inuss - dienas biļete uz pasākumu būs 3 Ls. Taču, tautieši, ja jūs sāksiet krāt jau tagad, tad tam nevajadzētu būt pat pamanāman jūsu mēneša budžetā.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kaede
post Aug 4 2008, 12:21
Post #2

Koutaishi

Group: Chuunin
From: maybe in your dreams

Hmm, izklausās kas tāds, kur varētu nedaudz pagrozīties. smile.gif Protams, līdz mēneša otrajai pusei ir krietns brītiņš, tādēļ precīzi vēl nezinu. Bet gan jau es un Nothinga atvilksimies. happy.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Ayumi
post Aug 4 2008, 18:31
Post #3

Kyuuketsuki

ja būs naudiņa, ieradīšos ar savu kameru.

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Yume
post Aug 5 2008, 12:50
Post #4

challenger

QUOTE(Ayumi @ Aug 4 2008, 18:31) *

ja būs naudiņa, ieradīšos ar savu kameru.

sāc krāt to naudiņu laicīgi. 3 laši nav tik liela summa, lai to nevarētu saskribināt.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Yume
post Aug 6 2008, 17:08
Post #5

challenger

Augstu godātā publika.
Man jautājums, kas tieši saistīts ar augstākizsludināto pasākumu.

Vai kāds plāno cosplay'ot charu's no xxx Holic?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
gramozeks
post Aug 7 2008, 09:55
Post #6

Shishaku

From: Riiga, Latvija.

Hai Yume! happy.gif Kas tad tu būsi Kosplayā???
Hmmm...! Pasākums nav slikts! Būs japacenšas tik ar tautas savāk6anu! Varu drusku nosponsorēt dažus! Kuri man tiešam ir tuvi! happy.gif Un arī jauniešus no 1-16 gadiem!!! Tik atrakstaties te vai PM! Ar ko spēšu ar palīdzēšu! happy.gif
Galvenais, lai celtu Anime-Cosplay popularitāti topošā Otaku paaudzē! happy.gif Lūk tā!
+Quote Post
Tenma
post Aug 20 2008, 18:54
Post #7

Hakushaku

From: in your shadow...

Hm, anyway, šeit info parādījās par vēlu, lai es kko varētu kcik nopietni pasakt kospleja sakarā. Tomēr domāju piekāpt vismaz paskatīties, ko citi labu sastrādājuši smile.gif

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
Ginta
post Aug 21 2008, 00:25
Post #8

Hakushaku

From: Rīga

QUOTE(yume)
pirmais in pagaidām vienīgais Baltijā.

Are you sure? huh.gif

Anyway... Pagaidām izskatās, ka sanāks piekāpt. (diemžēl gan pati ne-cosplay-ošu, bet ja tas ir atļauts (?), ņemšu līdzi fotoaparātu un iemūžināšu šo pasākumu nemākulīgās amatiera bildēs, kuras pēcāk visai pasaulei izrādīt. XD)

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
Yume
post Aug 21 2008, 12:24
Post #9

challenger

Ginta - he, nu tas kas bija Lietuviškas kamerāden minēts, tas bija tik pat liels, cik mums otrajā festā.. khem, tas ir - ne īpaši. Mēs esam jau stipri pāri šim līmenim.

Tenma - wtf, tev bija dotas 20 dienas
ir pilnīgi pietiekoši ar to laiku, ja tu kautko sāc darīt cītīgi, nevis gaidi, ka tas nokritīs kā debessmannā no paradīzes.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ginta
post Aug 22 2008, 08:27
Post #10

Hakushaku

From: Rīga

QUOTE(Yume @ Aug 21 2008, 12:24) *

Ginta - he, nu tas kas bija Lietuviškas kamerāden minēts, tas bija tik pat liels, cik mums otrajā festā.. khem, tas ir - ne īpaši. Mēs esam jau stipri pāri šim līmenim.

Nu, to jau es neapšaubu. ^^ Starpcitu- ja jau pirmais lielais Baltijā, kaimiņi par to tika informēti? ...just a thought. Ja jau viņi ir sajūsmā (XD), ka Latvijā jau ir daudz maz sakarīgi AniFesti, tad lai brauc ciemos arī uz CosplayCon.

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
Yume
post Aug 22 2008, 10:15
Post #11

challenger

khem, tā kā po letoviškas Yume ne ir būt labi runāt, bet tikai ka sunītis, var saprotošām acīm uz runātāju skatīties un asti luncināt, tad ar viņiem runāšana vēl nebija ( bet apsveru, ka uz nākamo festu es runāšu arī ar viņiem ) bet, Eesti kaimiņi gan tika informēti un pagaidām plānotā 20gab daudzumā ieradīsies jau šodien.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tenma
post Aug 22 2008, 15:01
Post #12

Hakushaku

From: in your shadow...

QUOTE(Yume @ Aug 21 2008, 12:24) *

Tenma - wtf, tev bija dotas 20 dienas
ir pilnīgi pietiekoši ar to laiku, ja tu kautko sāc darīt cītīgi, nevis gaidi, ka tas nokritīs kā debessmannā no paradīzes.

pirmkārt, man nav opcijas šūt mājās - man ir remonts un tās istabas, kuras ir lietojamas, nesatur tik daudz vietas, lai kko pasāktu ar šujmašīnu, kuru nav kur nolikt, nedz arī, kur izņemt kādu piegrieztni. kaut ko pa roku galam es neesmu ar mieru. pietiekami agri būtu pirms remonta sākuma - līdz Jāņiem tongue.gif otrkārt - esmu strādajošs radījums. treškārt, man ap to pašu laiku uzkrita vēl kāds steidzams "projekts" ar augstāku prioritāti studiju sakarā. Ja man ir pietiekami laika un vietas, es 3 brīvās dienās varēju uztaisīt vienkāršu korseškleitu. Ir doma, ka uz nākamo animefestu man kaut kas būs - materiāli jau nopirkti, vismaz lielākā daļa smile.gif

This post has been edited by Tenma: Aug 22 2008, 15:03

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
Ayumi
post Aug 24 2008, 02:51
Post #13

Kyuuketsuki

uz šito pasākumu es nevaru paņemt kādu akreditāciju kā fotogrāfs un lai mani ielaiž pa brīvo vai vismaz iedod kādu atlaidi? xD
man patlaben baigi žēl to 3ls.

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
cdmax
post Aug 24 2008, 05:57
Post #14

Samurai

From: Latvija

QUOTE(Ayumi @ Aug 24 2008, 02:51) *

uz šito pasākumu es nevaru paņemt kādu akreditāciju kā fotogrāfs un lai mani ielaiž pa brīvo vai vismaz iedod kādu atlaidi? xD
man patlaben baigi žēl to 3ls.

Ja jau pašiem dalībniekiem jāmaksā čaukstošais, kur nu vēl kādu citu bez maksas laidīs. Cik es sapratu sponsoru viņiem nav tapēc naudu grābj cik var un no visiem smile.gif.

--------------------
+Quote Post
Hikaru
post Aug 25 2008, 10:09
Post #15

Tennou

From: Latvia

[WTB S-grade Cosplay] biggrin.gif
Agri vai vēlu tas notiktu. Bija Lineage 2 cosplay. Super. blush.gif Kā nekā LA2 ir vissmukākās bruņas no visām Online spēlēm.
Vispār kopumā pasākums patika. Garastāvoklis bija labs. Uz mani arī viena konfekte uzkrita, pat ķert nevajadzēja. biggrin.gif
+Quote Post

2 Pages V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 19:12