![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Manga, kas mani patīkami pārsteidza ar atbilstību notikumu kultūrvidei - Eiropai (Vācijai, Čehijai ap Berlīnes mūra krišanas periodu). Redzams, ka autors ir manāmi piestrādājis pie šīs jomas. Atvieglojums ausīm (nu labi, acīm, jo tās ir manga), ka pārmaiņas pēc ir piedomājis arī pie personvārdu izvēles atbilstošas reģionam
![]() Stāsts ir par jaunu talantīgu ķirurgu, Dr. Tenma Kenzo, kas riskējot ar savu karjeru, izglābj dzīvību kādam galvā sašautam zēnam, tā vietā, lai glābtu pilsētas mēru. Drīz sākt notikt slepkavības, kas strauji paātrina viņa kāpšanu pa karjeras kāpnēm, tādējādi viņu padarot par galveno aizdomās turamo... Edit: nebiju piefiksējusi, ka ir arī anime šai mangai This post has been edited by Tenma: Aug 12 2008, 09:24 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Manga manā skatījumā ir lieliska.
![]() Anime sērijas gan neskatos un domāju, ka neskatīšos, jo manga noteikti ir labāka. -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
nezinu par mangu bet noskatiijos anime .. nelikaas paaraak interesanti laigan skaitas izcils anime
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |