![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Andza |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 5-November 07 ![]() |
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Reģistrēties otaku.lv tikai lai ieliktu smieklīgus video, ai, ai, ai
![]() ![]() Bet, īstenībā klipiņi ļoti forši, man patika Kaudzīšu "Mērnieku laiki" tavā izpildījumā. Hei, a moš var atvēzēties arī uz kādu fantasy, vai sci fi gabalu? Just a thought. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Andza |
![]()
|
Nav tiesa. Šeit piereģistrējies esmu jau sen (var paskatīties profilā), kad senāk te reklamēju Superfantasy komiksus, lol.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Visai ģeniāli. Gaidu vēl.
-------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ak, jā
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Jē, trešajā daļā vismaz atgriezās īmō zivis. Atvainojos- sērīga paskata laši. ;D
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aiii dievs, sen jau cerēju, ka kāds kaut ko tādu sāks darīt. More! More!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu ja jau taisi ala zero punctuation, tad vareeji vismaz
![]() This post has been edited by Sigfa: Oct 10 2008, 17:30 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kad tu piemini zero punctuation... Andza, vai tiešām nevari runāt reizes trīs ātrāk, lai miegs nenāk? Koncepts ir ļoti labs, bet izpildījums lēns.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Andza |
![]()
|
Runāt daudz ātrāk nav problēmu. Bet saprast kaut vārdu pēc tam gan ir. Attiecīgi šinī gadījumā tas būtu nefunkcionāli. Otrkārt, pašmērķis nav nokopēt "lai būtu zero punctuation", bet gan vienk. taisīt kaut ko funny.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man viss liekas super! Neko pielikt neko at'nemt. Gaidu naakamos.
Ar taviem video jau biju iepazinusies youtube.com, tie seeriiga paskata lashi ir kautkas fenomenaals. XD -------------------- |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Otrkārt, pašmērķis nav nokopēt "lai būtu zero punctuation", bet gan vienk. taisīt kaut ko funny. Nē, mērķis ir eleganti pavicināt krānu, atzīmējoties virtuālajā telpā un parādot visiem cik foršs čalītis tu vari būt, kā rezultātā klusībā ceri izšaut kuli, jeb iemērkt galu. Nepatika, jo brīdī, kad manā neglītajā ģīmī centās iezagties viegls smaidiņš, atcerējos, ka tiek atgremots asociāls anglo-austrāliešu nūģis.. tu esi dumjš. ![]() Būsi mans sirdsdraugs? EDIT: Es sajutos slikti. Es to tā nedomāju.. Turi latvju humora latiņu augstu! This post has been edited by CirvjaKaac: Oct 16 2008, 19:12 -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Runāt daudz ātrāk nav problēmu. Bet saprast kaut vārdu pēc tam gan ir. Attiecīgi šinī gadījumā tas būtu nefunkcionāli. Otrkārt, pašmērķis nav nokopēt "lai būtu zero punctuation", bet gan vienk. taisīt kaut ko funny. Muļķības, tu tur taisi tādas pauzes it kā izlaistu ne tik vienu, bet vairākus "*lje". Sk, video. Man ir labāks iemesls, kāpēc tu lēni runā - bailēs kļūt kādam līdzīgam, izvairies no sava darba uzlabošanas. Fast=interesting, slow=boring. Vēl vienkāršāk to pateikt nevar. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:32 |