![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mangakid |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 14-October 08 From: Neviens nevar paredzēt kur es būšu... ![]() |
Man liekas, ka vajadzētu uztaisīt jaunu sadaļu, kur cilvēki varētu likt AMV un anime sērijas. Lūdzu izsakiet savas domas par šo jautājumu.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
khem....vai tu nesaproti ko nozīmē vārds 'forums'? šī nav lapa kura japiegrūž video, sim nolukam ir daudzas citas adreses
![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Forums vairāk domāts domu apmaiņai, nevis failu apmaiņai
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
mangakid |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 14-October 08 From: Neviens nevar paredzēt kur es būšu... ![]() |
Nu es esmu pamanījis, ka daudzos citos forumos ir šādas sadaļas. Nu lab tad ok.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nū, tajos forumos ir parasti norādes uz (torrentu) failiem, nevis paši faili
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
mangakid |
![]()
|
Ne vienmēr. Dažreiz ir arī ielikti video no youtube, megavideo, mail.ru, rutube un citām vietām.
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
pietam "ielikt video no youtube" savaa veidaa ir tas pats kas ielikt linku, nevis actual video.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:55 |