![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ziljuxx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 26-November 07 ![]() |
Sveiki!
![]() Es vēlos ļoti dabūt savā īpašumā Rock Musical BLEACH... ![]() Nosaukumi: Rock Musical BLEACH (nav) Rock Musical BLEACH Saien (ir, eng sub) Rock Musical BLEACH: The Dark of the Bleeding Moon (ir, RAW, bet gribētu vismaz ar eng sub) Rock Musical BLEACH Live Bankai Show Code 001 (nav) Rock Musical BLEACH: No Clouds in the Blue Heavens (nav) Rock Musical BLEACH Live Bankai Show Code 002 (nav) Un arī Backstage DVD un Special DVD, kas man ir, piemēram, priekš "Saien" (RAW) un "DotBM" (RAW) Protams, vēlētos dabūt ar eng sub... Bet pārējiem, protams, man nav.... ![]() Vai kādam ir? Vai kāds var pateikt, kur to visu var dabūt? LIELS PALDIES JAU IEPRIEKŠ!!!!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ziljuxx: Nov 24 2008, 13:59 |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Rock Musical Bleach
ieej tur un pats izvēlies ko kačāsi. tur kur sānos atzīmēts ar zaļu krāsu ENGLISH un ķieģelis = tas ir kkādā citā valodā bet ne angļu. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Ziljuxx |
![]()
|
![]() LIELS PALDIESSSSS!!!!! ![]() ....... Mazliet par ātru pasteidzos??? ![]() Es tur neko nesaprotu - man par kaunu vai nē, bet es japāņu valodu nesaprotu (pat sarunvalodu nē [nu varbūt kādu 1/10 daļu jā]), kur nu vēl lasīt!!! ![]() This post has been edited by Ziljuxx: Dec 2 2008, 12:35 |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu sorry tādas lietas grūti dabūt (quite impossible acutally) saprotamāsaprotamākā mums valodā.
Pats esmu ne reizi vien live šovus skatijies oriģinālā ar domu vai es pareizi sapratu to un to, a to vispār nesapratu ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Ziljuxx |
![]()
|
Bet milzīgs paldies tik un tā... Un ja nu pēkšņi iestājas "klikšķis" un sāku saprast?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:31 |