![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Mmm pa ilgiem laikiem LMF atkal ir izlaiduši epizodi, viena no jaukākajām.. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
oj, Kusanagi ne pēc sevis izskatās...
bet runājot par LMF, tiešām prieks, ka beidzot ir sagaidīta 14 ep. -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
noskatījos 14.ep. tagad skaidrs kāpēc kusanagi ne pēc sevis izskatās.
-------------------- ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Mjā jaunības dienas
![]() Bet man vairāk patīk poza un izteiksme.. Kaut kas līdzīgs bija pirmās sezonas 11. vai 12. epizodē.. Tā kā esmu iedevis diskus tad nevaru uztaisīt capturi. |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
14. epizode bija ok bet pašam tuvākā ir 11. - nu tas tā starpcitu...
-------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Batou |
![]()
|
eu, kas tagad notiks ar GitS, es sapratu ka [LMF] pamet visu šito štelli?
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
QUOTE(gits.no-jutsu.com/gits) Hello Everyone, I am the new guy who recently took over what LM was doing. Everyone seems worried, so I'm just letting you know that episode 16 is already being worked on. I just finished translating it this weekend. It took a long time because it was so complicated. (T_T)|||| I hope people are not too worried. I'll try my best! ( ![]() cerēsim ka viss būs ok - kas cits atliek... -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Paga, 15. ep jau vēl ir - Tachikomas spriež par savu "es", kolektīvo apziņu un kā tas viss saistīts. Varbūt laižu sviestu, bet nu jānoskatā vairākas reizes, lai tā līdz galam būtu izkosts.
|
Batou |
![]()
|
nu jā. 15o jau noskatījos, bet tās pauzes ir vienkārši ārprāts. Samurajs Chemplis arī kādu laiku nebūs, jo jaunās ep būšot tikai pēc 2005. g. janvāra.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:16 |