![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Eu pēdējais posteris mani biedē. Gadījumā tu mani nepazīsti irl.
-------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... mani vēl neviens psihenē nav iebāzis par to, ka es vairāk sevi uztveru kā virtuālu personību, nevis reālu. tam gan ir savi iemesli - piemēram, tas, ka es reālajā dzīvē esmu visai neveikla un lempīga lūzere, kura salaidīs dēlī teju visu, kam pieķeras klāt. nu, virtuāli... a ko es varu saputrot vairāk kā nejauši vados nomaukties, tos izraujot?
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Ka sertificēts ierindas smedelis, no visas savas milzīgās sirsniņas ceru, ka nenodosi savu jautro genomu nākošajām paaudzēm - pieturies ne tikai pie interneta dzīves, bet arī pie interneta mīlas. Kk. Novēlu arī tev nepavairot austrumeiropiešu skaitu ![]() ![]() This post has been edited by Sephy: Dec 4 2008, 02:09 -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lūdzu saki, ka tavs profilā norādītais vecums nesakrīt ar īsto, Sephy. |:
|
Sephy |
![]()
|
Lūdzu saki, ka tavs profilā norādītais vecums nesakrīt ar īsto, Sephy. |: Doh ja man būtu 14 nevis 21 tad es netaisītos iet pie psihologa maybe ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Pag, es varbūt nesapratu, bet, varbūt, kāds varētu man atkārtot, kāds īsti bija motīvs iešanai pie psihologa?
-------------------- |
Sephy |
![]()
|
Oficiālais mērķis- tikt vaļā no fakinās datoratkarības. Neoficiālais- sagraut psihologam prātu(tipa real challenge).
This post has been edited by Sephy: Dec 4 2008, 13:32 -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Channer detected,šeit vajag banhammu!
Lūdzu pastāsti mums,sertificētajiem psihologiem,par savu internetatkarību un kāpēc intarwebs > real life. Gribu tos argumentus dzirdēt... -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sephy |
![]()
|
Channer?
-------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nevermind then,pastāsti par savu problēmu,lūdzu!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sephy |
![]()
|
Piedod. Tādu fleimu civilizētā forumā es netaisos stāstīt
![]() edit: ja nav ko dzīvē darīt, kā saņemt bezmaksas fleimu vari nākt uz skype-polims ![]() This post has been edited by Sephy: Dec 4 2008, 14:08 -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ir vai nav internets labāks par rl, tev gaisu jāelpo un pārtika jāgremo. Es varu argumentēti pierādīt, ka glāze šņabja ir labāka par dzīvi, vai žāvāšanās, vai braukšana ar ikarusu. Neviens no iepriekšminētajiem neprasa man rutīniski veltīt 50% laika sava ķermeņa uzturēšanai. Tavs salīdzinājums ir tikpat debīls kā: monitora displejs ir labāks par monitoru. Re, ku' argumenti: viņā vismaz ir kaut kas redzams, bet monitors ir klucis, kas aizņem vietu uz mana galda.
Internets bez rl nav iespējams un no tās nav atdalāms. Mega debates beigas. Eat bricks and die! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sephy |
![]()
|
Es jau nesaku ka es cenšos tikt no dzīves vispār vaļā. Šis tas kas tur jāsasniedz pat man tur ir. Es gan neteikšu publiski kas jo te būs pārāk liels fleima līmenis. Mana doma ir ka internets vienkārši ir svarīgāks pa dzīvi.
Pieņemsim es saku ka man tas attēls monitorā ir daudz svarīgāks par to vai monitors kā kaste nerūks vai nesmuki izskatīsies. Galvenais lai attēls ir ok ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Svarīgums ir kontekstuāla īpašība. Man monitors ir svarīgāks novērtēšanai, cik smaga ir mana datoraparatūra. Displejs - bildes skatīšanai. Jautājums - kādā kontekstā tev internets ir svarīgāks par dzīvi? Ja tu nemini kontekstu, es pieņemšu, ka tas ir tavu dzīves mērķu sasniegšanas konteksts.
Otrs (un daudz svarīgāks) - atšķiras cilvēku viedokļi par to, kā vērtēt svarīgumu. Ir filozofi, kas uzskatīs, ka uzvarai sacensībās svarīgāks ir finišs, citiem - ieguldītais darbs, citam - laika apstākļi. Viss atkarīgs no tā, uz ko viņi fokusējas - cilvēka labsajūtu, uzvaras veicināšanu, attiecībām ar dievu u.t.t. Aku sūkšanas mašīnas vadītājam viņa darba plaukšanas kontekstā, vērtējot dzīvnieku organisma īpatnības, vissvarīgākais process pasaulē ir diršana. Man arī. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
(Pārdomas pēc aiziešanas pēc fleima uz skype) Zin ko, Sephy, labāk aizej gan pie psihiatra. Es ceru, ka Tevi ietupinās psihenē. Tiklīdz tu atvērsi kabineta durvis.
![]() This post has been edited by Tenma: Dec 4 2008, 15:48 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 11:19 |