![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Šoreiz apskatot programmu varu piebilst tikai beidzot izvēlās kvalitāti over kvantitāti.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Šoreiz apskatot programmu varu piebilst tikai beidzot izvēlās kvalitāti over kvantitāti. Manuprāt arī, kaut gan esmu dzirdējis viedokli ka "tik maz animes? es neiešu...", kā arī "arvien tālāk un tālāk no sākotnējās idejas". Cik cilvēku tik viedokļu ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Man anime fests ir tikai "kartējā" izklaide
![]() sen jau pagāja tas laiks kad gaidīju ar nepacietību ![]() Vēl šonedēļ apsvēru viena cita pasākuma apmeklēšanu, bet finansiālu apsvērumu dēļ nācās atteikties ![]() Es aiziešu uzbildēt kādu bildi, apskatīties "scenkas", cosplay, un zinu labu baru kurš dosies ar mani apmeklēt kādu krogu, kur pasēdēt, padiskutēt par visādām bezjēdzīgām "kā mēs toreiz tusējām" tēmām ![]() Tā kā vēl neesmu noskatījies sky crawlers apsveru iespēju to arī apmeklēt ![]() Ja atskaita bāra apmeklēšanu vēl tēlošu gidu LT anime-kluba biedriem, paziņa brauks ar nelielu baru no kaimiņvalsts ^^ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Sākumā nodropoju kospleju.
Tagad gribās nodropot festu. Tas nozīmē arī nodropot konkursu, kuram pieteicos. Varbūt nodropot anime?... Īstenībā, vienīgais, kas man netīk, ir Death Note live action. Pārējo jaukā kārtā manas acis vēl nav skatījušas. Luste pazuda -------------------- |
Spectre |
![]()
|
Sākumā nodropoju kospleju. Tagad gribās nodropot festu. Tas nozīmē arī nodropot konkursu, kuram pieteicos. Varbūt nodropot anime?... Īstenībā, vienīgais, kas man netīk, ir Death Note live action. Pārējo jaukā kārtā manas acis vēl nav skatījušas. Luste pazuda Tev nu gan depres-nya-ks pirms festa ![]() Apmeklēt vajag - man vnk bija patīkams piedāvājums doties uz ārzemēm uz 4 dienām, bet nu izlēmu labāk pietaupīt naudu, jo ir vēlme iegādāties D50. Vislabāk ir pirmajā dienā, no sākuma līdz kādiem 5 - TAS BARS AR ANIME FANIEM ir izaudzis nereāli liels, salīdzinot ar pirmo festu. Pagājšgad pat es noķēru šoku cik daudz viņu ir savairojies ![]() Vismaz aiziet palūkot ir tā vērts. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tev nu gan depres-nya-ks pirms festa ![]() Apmeklēt vajag - man vnk bija patīkams piedāvājums doties uz ārzemēm uz 4 dienām, bet nu izlēmu labāk pietaupīt naudu, jo ir vēlme iegādāties D50. Vislabāk ir pirmajā dienā, no sākuma līdz kādiem 5 - TAS BARS AR ANIME FANIEM ir izaudzis nereāli liels, salīdzinot ar pirmo festu. Pagājšgad pat es noķēru šoku cik daudz viņu ir savairojies ![]() Vismaz aiziet palūkot ir tā vērts. Pagājušogad es noķēru šoku redzot kā bars pieaugušu un nepieaugušu cilvēku lēkāja pie kawaii mūzikas. Laikam tur arī pēc šņabja smirdēja, bet par to neesmu 100% drošs. Labi, neņemiet mani galvā- neesmu izgulējusies jau labu laiku un sāku izskatīties pēc Gaaras, tāpēc negribās nevienam acīs rādīties This post has been edited by FuschichO: Apr 23 2009, 15:12 -------------------- |
Spectre |
![]()
|
Another question:
1. Kurš ies 2. Plāno iet 3. Kas man darīt nav ko 4. Uz kurieni ? This post has been edited by Spectre: Apr 23 2009, 16:22 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Hvz, ja Mū ies, tad moš es ar aiziešu prikola pēc.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
paķeršu kameru un iešu, ja nekas cits neaizkavēs,lol.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Vai tad anime.lv nebija entuziastu? O.o Nu gan jau ir arī tagad pilns ar prieka un enerģijas pilniem faniem, tik viņi neuzskata par vajadzību pierādīt to ar saviem postiem. Tā laikam.
![]() -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Nu gan jau ir arī tagad pilns ar prieka un enerģijas pilniem faniem, tik viņi neuzskata par vajadzību pierādīt to ar saviem postiem. Ne tikai. Domājams, ka arī salīdzinoši daudz jauno entuziasmu nobeidz veco negatīvā/vienaldzīgā attieksme. Jā, es pati priecājos, ka būs AnimeFest. Prieks, ka atkal satikšu jaukus cilvēkus, ko pazīstu. Prieks, ka būs iespēja iepazīties ar cilvēkiem, ko vēl nepazīstu. Prieks, ka izdevās uz šo pasākumu piesaistīt dažus cilvēkus, kas par to vispār neko nezināja. Prieks, ka izdevās piedabūt dažus uz Cosplay. (2 pat, kā liekas, ir pieteikušies cosplay konkursam <3). Nav prieks, ka dažs labs sakās paši kosplejam par vecu esam un tādu pašu teikumu adresē uz citiem. (Kuri, starp citu, praktiski visi ir jaunāki par mani... tas tad ir viens no iemesliem & mēģinājums sevi attaisnot par nepiedalīšanos kosplejā uz pilnu klapi.) Nav prieks, ka joprojām nepazīstu pietiekmai daudzus, kas būtu ar mieru kāpt uz skatuves. (Tāpēc arī mana ideja par priekšnesumu neizdevās... meh, cerēsim uz kādu nākamo gadu. (t.i. ja līdz tam laikam mani pilnībā nebūs pārņēmis vecuma komplekss) - tad diez vai pat citus vairs nemēģināšu bīdīt.) This post has been edited by Ginta: Apr 24 2009, 17:47 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vai tad anime.lv nebija entuziastu? O.o Nu gan jau ir arī tagad pilns ar prieka un enerģijas pilniem faniem, tik viņi neuzskata par vajadzību pierādīt to ar saviem postiem. Tā laikam. ![]() anime.lv ir ljoti daudz entuziatu, bet no otaku.lv gan mazaak, kaa gribeetos. eh. bet gan jau ir, gan jau visi tagad shuj maajaas kostiimus un vinjiem nav laika lasiit forumu. ![]() -------------------- ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
He, beidzot "izauguši no multeņu skatīšanās", kā teiktu mani vecvecāki. Pati mēnešiem neesmu noskatījusies pilnīgi nevienu anime, bet festivāla programmā ir Ghibli filma un Skycrawlers, kas ieinteresēja - gribu redzēt. Un, tā kā par cospleyu domu atmetu, kad RL sāka ņemt virsroku pār entuziasmu, tad vienkārši aplikšu ap kaklu savu kad-nobildēšu-tad-parādīšu kaklasaiti par tēmu un jau jutīšos entuziastiskāk kā esmu jutusies mēnešiem ^w^
-------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
+Chibi+ |
![]()
|
that's the spirit!
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 16:43 |