![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
eh, kospleja ideju tomēr atmetu - pirmā nolūkotā ideja bija pārāk sarežģīta (nežēlīgi iepatikās VK dienas klases uniforma! - varbūt kkad vēlāk), bet pēc tam vnk pieveica slinkums. šoreiz atkal kosplejošu sevi!
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
aizdomas, ka es vakar pa daudz pateicu pa daudz kam piekritu
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Domāju, ka tikšu/gribēšu tikt tikai svētdienas vakarā. Paskatīties uz māksliniekiem un varbūt noskatīties The Sky Crawlers.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
aizdomas, ka es vakar pa daudz pateicu pa daudz kam piekritu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nekas nekas, neba nu tu tiki pierunāts pārdot plaušu.. This post has been edited by +Chibi+: Apr 28 2009, 09:41 -------------------- ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
izlasiju 1mo postu, bet nu neiebraucu kur tas notiksies -.-
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tā kā laiki programmā ir mazliet mainījušies, tad varētu arī pirmo postu update'ot.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
izlasiju 1mo postu, bet nu neiebraucu kur tas notiksies -.- Pasaules tirdzniecības centrā, Elizabetes 2. Turpat, kur iepriekš. UPDATE: Mākslinieku konkurss tiek pārcelts uz sestdienu 17:00!!! -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
UPDATE: Mākslinieku konkurss tiek pārcelts uz sestdienu 17:00!!! Man jāizvēlās- volejbols vai māksla. laikam volejbols. Forši, jums būs par vienu konkurentu mazāk. :/ This post has been edited by FuschichO: Apr 29 2009, 10:13 -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
UPDATE: Mākslinieku konkurss tiek pārcelts uz sestdienu 17:00!!! Man jāizvēlās- volejbols vai māksla. laikam volejbols. Forši, jums būs par vienu konkurentu mazāk. :/ ![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man jāizvēlās- volejbols vai māksla. laikam volejbols. Forši, jums būs par vienu konkurentu mazāk. :/ ![]() Why so sad? O.o Ja jāizvēlās starp "paskaties, cik man liels penis" un "sit, Vasja, sit" un "es ņemu!!!", es izvēlos otro ^.^ Nu tagad man vispār nav iemesla tur rādīties, bet Chibi jau mani laikam būs redzējusi (es gan ieslēdzu neredzamības aparātu, bet varbūt būs nočakarējies) PB, jo es redzēju tevi, ja neko nejaucu ![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Hm. Laikam anime un viss ar to saistītais tev ir apriebies. Parēķini pati, animefests ir labi ja vienreiz gadā, bet volejbolu var spēlēt daudz biežāk. Var taču tikai uz kaut ko vienu aiziet - filmu vai zīmēšanas konkursu. Meh.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
FuschichO |
![]()
|
Hm. Laikam anime un viss ar to saistītais tev ir apriebies. Parēķini pati, animefests ir labi ja vienreiz gadā, bet volejbolu var spēlēt daudz biežāk. Var taču tikai uz kaut ko vienu aiziet - filmu vai zīmēšanas konkursu. Meh. Visdrīzāk tev taisnība. Kaut gan man patīk skatīties, parasti sižeta dēļ, bet mani galīgi nevelk fanot jelkādā citā veidā. Bet varbūt tā ir tikai pavasara depresija, kas parasti uznāk veciem cilvēkiem. ![]() Es nekur neredzu izcenojumus par šo izklaidi. <.< Un vēl es atvainojos par šito štelli- nebiju pamanījusi, ka vietu skaits konkursam ierobežots. Ja kāds netika pieņemts, bet ļoti grib startēt, sakiet, ka jūs esiet Fushcicho vietā. This post has been edited by FuschichO: Apr 29 2009, 15:17 -------------------- |
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
cenas uz katru seansu 3Ls, kosplej konkurs arī 3 Ls. Varbūt vēl pa kautko jāmaksā būs.
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
cenas uz katru seansu 3Ls, kosplej konkurs arī 3 Ls. Varbūt vēl pa kautko jāmaksā būs. Paldies par info. :3 -------------------- |
isisasuke |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 26-June 07 ![]() |
Nu kā būs kā pāgājušo gadu, ka filmas orģinālvalodā ar krievu subiem un latviešu audio austiņām? :/
-------------------- wanna die? get in line...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:16 |