![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
<.< Un vēl es atvainojos par šito štelli- nebiju pamanījusi, ka vietu skaits konkursam ierobežots. Ja kāds netika pieņemts, bet ļoti grib startēt, sakiet, ka jūs esiet Fushcicho vietā. Nevar vairs neevar tavaa vietaa ieliist, ne po pravilam. Kaut ko neatceros tevi redzam, hmmmm... ![]() This post has been edited by +Chibi+: Apr 30 2009, 13:55 -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nevar vairs neviens tavaa vietaa ieliist, ne po pravilam. Kaut ko neatceros tevi redzam, hmmmm... ![]() Khe, tad mana neredzamības josta vēl darbojās. Atceros PB tādu meiteni gaišiem īsiem matiem, lielām acīm un krāšņu augumu. Es kļūdījos? Izskatās, ka ar konkursu tāds variants, ka neierasties drīkst tikai nāves gadījumā XD -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
tas kurš uzsāka šo tēmu, pieklājības pēc, varēja editot laikus >.< cik sapratu tie ir mainīti, bet tagad, deļ ta nepieklājīga cilvēka, vai nu vis ir jākavē vai arī 7lpp spamam jābrauc cauri
kaut kads zpc >.< p.s es šogad apsveru domu, varbūt neiet uz to cosplay skatīties, jo atkal ir jāmaksa, bet vis ko es redzēšu bus idioti, kas staigas man prieksa un nelaus skatīties kārtējos naruto atkarīgos, kā jau visus gadus līdz šim, 80% naruto cosplay -.- to anime festu vajaga vsp pārsaukt par naruto festu ... tss... p.p.s @FuschichO ~ būtu labi ja uz exāmena, varētu iziet ar šito variantu -.- bet tākā nava pat atbrīvots nāves gadijumā, ja zīme netika iesniegta lidz janvāra beigām ... so saaad ![]() This post has been edited by hollow: Apr 30 2009, 10:48 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeey. Animefests. Noteikti būšu. Par piedalīšanos kaut kur gan šaubos, bet kā skatītājs noteikti plānoju apmeklēt.
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
es šogad apsveru domu, varbūt neiet uz to cosplay skatīties, jo atkal ir jāmaksa, bet vis ko es redzēšu bus idioti, kas staigas man prieksa un nelaus skatīties kārtējos naruto atkarīgos, kā jau visus gadus līdz šim, 80% naruto cosplay -.- to anime festu vajaga vsp pārsaukt par naruto festu ... tss... šogad ir maz Naruto cosplay. Būtībā tikai viena grupa ainiņā un viens pāris ar dziesmu. -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
kāds var precizēt par ko un cik būs jāmaksā? :S
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
centīšos šovakar salikt pirmo postu normālu ... ja netraucēs (a lot of other things ...)
pagaidām man ir kreitni citas problēmas ar kurām jātiek galā atvainojos Būs jāmaksā par visu ... 13 Ls maksā abonements - var nopirkt pie Ha-sana (anime.lv) 3 Ls par seansu kā arī 3 Ls par cosplay pasākumu. Anime cosplay gājiens pa Rīgu - BEZ MAKSAS :woot: ![]() Kā arī tusēšanās pa/pa WTC bez maksas ![]() This post has been edited by Spectre: Apr 30 2009, 14:19 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
es gan ieteiktu nolaist cenas abonementam
ja taa iisti veerts iet uz diviem shoviem, 6ls << 13ls ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
es gan ieteiktu nolaist cenas abonementam ja taa iisti veerts iet uz diviem shoviem, 6ls << 13ls ![]() piekrītu -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Klau, tā kā pagājušajā gadā uz gājienu nebiju, tad man ir jautājums- kur visi pulcējas? Tjipa visi sanāk WTC un tad tajos 13.00 visi iet staigāt barā pa Rīgu? Vai arī gājienam pulcēšanās vieta ir cita?
![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Kā arī tusēšanās pa/pa WTC bez maksas ā, nu tad jau viss kārtībā. ![]() domājams ka viss sākās pie WTC, ja būs kā iepriekš. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
+Chibi+ |
![]()
|
Pie WTC, pie WTC... Pat, ja buutu izdomaata cita satikshanaas vieta (kaa bija plaanots), lielaakaa dalja taapat uz WTC atvilktos..
-------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
@FuschichO ~ būtu labi ja uz exāmena, varētu iziet ar šito variantu -.- bet tākā nava pat atbrīvots nāves gadijumā, ja zīme netika iesniegta lidz janvāra beigām ... so saaad ![]() Jā, jā, skaidrs, labi, mamma. Es ieradīšos. >^< -------------------- |
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
what is wtc?
un where is it? xD This post has been edited by Misa: May 1 2009, 15:54 -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:16 |