![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ne man anime par spokiem,vampīru parodijām,dēmōnu krapiem.
Vajag tīru gorisku gabalu Romero stilā,daudzi nezin tādus,domāju,ja ir live action zombie filmas,kāpēc nav animu. Tik nesen redzēts iznākušais Resident Evil Degeneration, ir vēl arī Dead Space. Ja nav jappīšu ražojuma,vienalga vajag foršu animāciju par zombiem. Paldies iepriekš! ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Cossette no Shouzo
Mnemosyne (nosacīti un tikai pirmā epa) Nekas vairāk prātā nenāk. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
1mais neder - drāma par spoku loli antikvariātā nav tas pats,kas zombie/mutant onslaught.
2ais ar nederēs. Nav Dawn of the Dead anime interpretācijā? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
loli cosettee nau pat sekundaars. ja nespeeji izbaudiit paareejo/galveno, imho tava paziishanaas ar konkreeto shovu aprobezhojas ar anidb apraksta izlasiishanu <g>
|
Arts |
![]()
|
Priekš kam man izbaudīt,ja tas pat nav tas,ko man vajag?
QUOTE imho tava paziishanaas ar konkreeto shovu aprobezhojas ar anidb apraksta izlasiishanu Well,duh. Animē ir drāma/mīlasstāsts - neder. Ja uztaisīja animu par Devil May Cry,nevarēja uztaisīt sērijas par Resident Evil....dang. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:28 |