![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man te taac offtopistisks jautaajuminjsh - kur var dabuut, teksim, kaadu drakoninja figuuru. Mo6 kaads zina pat par cik?
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Eh, tu esi saķēris otaku vīrsu smagākajā formā. Viens no tā simptomiem ir anime stuff iepirkšana
![]() ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
Neenu iisteniibaa baaigi sen jau gribeejaas figuurinju ar drakonu (pirms veel saaku aktiivi anime skatiities). Bet par to cosplay, hmm ") Buutu iemesls pirkt, mo6 nopirktu, a taa kaa nav iemesla tad jau nav arii jeegas
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmmm... kaadaa "Bungalo" vareetu buut, var buut kaadaa suveniir veikalaa, skatoties no kaada materiaala gribi.
-------------------- ![]() |
Reiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 18-September 04 ![]() |
Vasarā ļoti skaistas pūķa figūriņas redzēju Rundāles pils suvenīru veikalā. JA nav vēlēšanās uz turieni doties (visdrīzāk), varu ieteikt to pašu, ko yume- veikalu, kur tādas lietiņas atrodas, ir pietiekami. Ja sajūti indisku aromātu un kaut kur redzama Budas figūriņa, iespēja, ka veikals derēs, ir diez gan liela
![]() -------------------- I believe that no one in this world has the anwers for me
But still I hope that someone has heard |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
esmu redzējis zelta pūķa figūrinnu pa 500ls rīgā krišijānna barona ielā tikai nezinu vai tas veikals tur vel i
-------------------- ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Sep 28 2004, 09:09) esmu redzējis zlta pūķa figūrinnu pa 500ls rīgā krišijānna barona ielā tikai nezinu vai tas veikals tur vel i ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Sep 28 2004, 09:09) esmu redzējis zlta pūķa figūrinnu pa 500ls rīgā krišijānna barona ielā tikai nezinu vai tas veikals tur vel i Tad jau asji knasji jāskrien pirkt kamēr kāds vēl nav pasteidzies un nocēlis. Tādas lietas ilgi plauktos nestāv ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deleted-ray |
![]()
|
Neenu tik traks un biezs veel neesmu lai vareetu pustauk6ki iz6kiest.
![]() Bet nu buus kaut kur jaapa4ekojas (tie nav domaati 4ekas maisi) |
deleted-ray |
![]()
|
Atradu pirmo stuffu, taadu stiliigu Wind Chime. Nu totaali japaanisks izskataas. Un kruts arii ")
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Hiper Maximas Bunalo veikalaa no mazmaziitinjiem liidz iespaidiigiem ap metru gariem puukjiem ir, tur arii var apmeeram pa 60 ls. Animeveidiigus (iistus) zobenus dabuut, vismaz nesen veel bija. + Citymarketaa ir 2 vai vairaaki tjipa suveniiru veikali kur arii viskautkas taads atrodas veel ir variants ka origo kautkas vareetu buut.
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:01 |