![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu ko, kuru krīze skārusi tik ļoti, ka grib pārdot savu pavisam nelietoto planšeti aka tabletu (skan briesmīgi)?
Vēl - es vispār neorientējos šāda tipa ierīcēs, so lieli zīmētāji varētu man ieteikt, kādas vispār ir labākās. Un kur dabūt. Tas viss kopumā ir vajadzīgs man pazīstamam, jaunam un spīdošam karikatūristam darba sfēras paplašināšanai. This post has been edited by +Chibi+: Mar 20 2009, 13:21 -------------------- ![]() |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Vispār man a incē
![]() ![]() skatos te ir pāris: http://www.digiparks.lv/lv/products/datort...a/peles/tablet/ tik nez cik viņi ir normāli ![]() This post has been edited by IronSoul: Mar 20 2009, 13:54 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
dzirdeetas ir paaris lietas: jo lielaaka-daargaaka; wacom rul&arii daargaaks. vai kauchkur ebay veidiigaas vietaas jau skatiits?
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
nu, tā kā es neko no viņām nesaprotu, tad nekāds e-bay vēl nav skarts. no sākuma vajag vispār saprast, ko meklēt.
![]() -------------------- ![]() |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
Wacom, cik zinu, ir vislabākie. pašai jau vairāk kā gadu ir wacom bamboo - viens no lētakajiem, bet līdz šim nav bijušas nekās problēmas. sākumā gribēju tādu, kuram A4 formāts, bet naudas nepietika, tāpēc nopirku tādu, kas skaitījās A5, un tagad domāju, ka pareizi izdarīju. aizņem maz vietas, kad pierod, lielāku nemaz neprasās. cik zinu, ar Trust ļoti jāuzmanās - vienam iet, otram ne, kaut kas noplīst utt.
|
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
wacom bamboo Wacom Bamboo One CTF-430/S-EN 42 Ls Wacom Bamboo MTE-450/K-EN 61 Ls rakstīts ka izmērs A6 ![]() Aktīvā zona (pl x g): 14,8cm x 9,2cm izskatās baigi maz ![]() ā jā kāda starpība starp tiem augšējiem ? Tā jājas lapa viņiem totāli tizla ![]() nu jā vajag A5: Wacom Bamboo Fun plansete, A5, USB 154 Ls biku gan sālīti ![]() Bet za to ir normāla Aktīva virsma : 21.7 x 13.5 cm Tā kā uz vārdadienu 150Ls biku par šarpu tad uz dzimšanas dienu būs dāvana ![]() This post has been edited by IronSoul: Mar 20 2009, 16:51 -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hehe, arī domāju iegādāties šo tehnikas brīnumu, savādāk jāizmanto kaut kāds tur skeneris... nevajadzīga pārejas forma. Tā kā arī skatos, kur varētu dabūt izdevīgāk. Jā, Wacom esot labi, vismaz no man pazīstamiem cilvēkiem atsauksmes jau labas, tad pats arī domāju iegādāties kādu izstrādājumu no tā ražotāja. Vienreiz uzgāju info par tādu jaunu produktu kā "Cintiq", šķiet, pat ļoti saistošs, tikai... njā, cena tāda, khm, sālīta, ap Ls900-1800, atkarībā no modeļa.
Cerams, ka ar laiku varbūt nokritīsies, kad būs novecojis, vai palielināsies konkurence, kaut arī man liekās, ka wacom nav kas tāds, kam cena ātri kristos. Laikam jau tomēr pagaidām labākais, kur meklēt, būs dažādi ebayoīdi. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tā kā uz vārdadienu 150Ls biku par šarpu tad uz dzimšanas dienu būs dāvana ![]() O, es jums ļauju man arī uzdāvināt. Jums vēl ir 2,5 mēneši laika sakrāt naudu. ![]() ![]() ![]() ROFL -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Pirmo reizi dzirdu, kas taa plansete ir?
![]() Kaut kads plaukstas dators way kas? Please paskaidrojat kąds. |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Angliski tas saucās Graphics Tablet:
http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_tablet http://images.google.com/images?q=graphics+tablet This post has been edited by bubu: Mar 20 2009, 20:24 |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Aaa... tagat skaidrite, noderiga stuchka, ya ir dators
![]() Pats labpraat tadu nopirktu, ya pa kabatu kriizite nespertu ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ya pa kabatu kriizite nespertu ![]() offtopic in offtopic Es laikam esmu laimīgs cilvēks. Mani krīze nesper un nevar spert. Man nekad nav bijusi nauda xD offtopic in offtopics offtopic P.S. Kas tas par pokemōnu rakstu? Ō.o -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nopirku ebay`ā pilnīgi jaunu svaigu un skaistā kastītē - http://cgi.ebay.com/Wacom-Bamboo-Fun-Mediu...%3A1%7C294%3A50 + piegāde 39 $.
Kopā aptuveni 124 LS. Ļōti izdevīgi priekš jaunas grafiskās planšetes un pietam Wacom Bamboo fun A5. Nekādi nodokļi utt nebija jāmaksā pastā, bet kad sūtīju bija nelielas bažas, ka būs kkādi procenti, bet nekā. Atnāca tādā kastē, kurā iekšā bija oriģinālkaste.. šķiet tur tas triks. Ok, nešķiet - es zinu. Ja gribi patiešām labu un kvalitatīvu, bet negribi pārtērēt un paņemt pārāk krutu & pēc tam izrādās, ka nemaz nepatīk - tad iesaku šo. I love my wacom. ^^ EDIT &&& PELE arī ir iekļauta, kas ir ~ 40 $ vērta. ^^ EDIT II Piegāde bija apm 1.5 nedēļas laikā. This post has been edited by Art`a.: Mar 27 2009, 16:55 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:30 |