![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Uz kuru pusi jums griežas šī dāma?
Cerams, es neko nejaucu, bet, ja bilde kustās pulksteņa rādītāja virzienā, tad vairāk izmantojiet labo smadzeņu puslodi, ja pretēji- kreiso. Labā smadzeņu puslode atbild par mākslinieciskām, intuitīvām darbībām, kreisā- par racionālām un loģiskām. This post has been edited by FuschichO: Apr 27 2009, 13:45 -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Īstenībā viņa stāv ar muguru pret skatītāju un kustina vienu kāju un rokas
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
man pārsvarā uz labo pusi. reizēm uz kreiso.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Īstenībā viņa stāv ar muguru pret skatītāju un kustina vienu kāju un rokas ![]() Tā nu gluži nav, cienītais. Man domāt, ta ir 3D figūra, pareizāk, tās siluets. Viņas kustība ir nemainīga, bet smadzenes izvēlās, uz kuru pusi viņa griežas, jo, tā kā tas ir siluets, nav iespējams noteikt, vai viņa pagriezusies ar seju, vai ar muguru pret skatītāju ![]() -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
sitas maxlas stils saucas -oparts
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Nez, man gan pūlksteņ rādītāja virzienā.
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Mēģināju iegūt zenofex variantu. Prātā var sajukt, bet mainīt virzienu izdodas tikai ar lielām pūlēm, tas pēc katra pagrieziena nav reāli. Baigi nogurdinošs un kaitinošs gifs...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Ļoti viegli ir mainīt virzienu skatoties uz balsta kājas celi...
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
galvenais ir ar spirtu notiiriit optisko asi
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Man griežas pulksteņa virzienā. Sākuma izdevās pagriezt arī uz otru pusi, bet tagad vairs nekā.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Like Faplo said. Jāskatās uz kājām, tad ļoti viegli mainīt virzienu.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Lai uz kurieni es skatos, tāpat visu laiku pa pulksteņrādītājvirzienu. Glava sāp vien mēģinot lūrēt un kaut ko mainīt...
-------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Šinī forumā gan daudz emocionālu cilvēku. O.o Pulksteņrādītāja virziens. Nu- pēc tam, kad vairākas reizes pārslēdzu virzienu, likās, ka starp abām smadzeņu puslodēm ir uzpampis tilts. Vemt jau gribās
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Ā, šito pirms vairākiem gadiem biju redzējusi. Tad likās itin viegli ''pārslēgt'' puses. Tagad griežas uz kreiso pusi visvairāk. Dīvaini, manās smadzenes no loģikas +/- ne smakas nav.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
sanāca pagriezt uz abām pusēm
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:08 |