![]() |
![]() ![]() |
![]() |
teddybear100 |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 16-July 09 ![]() |
tas ir mans darbs kaut vai nav tik perfekts, bet mils ![]() ![]() ![]() ![]() Ps es ceru ka jums patīk ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Patīk aksesuāri un bikšu raksts. Domāju, ka, ja piestrādāsi pie cilvēka zīmēšanas, tad ar laiku tev iznāks ļoti interesanti tēlu dizaini, tu jau tagad proti parādīt tēla raksturu ar apģērba palīdzību. :B
Lai veicas! -------------------- |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Yes Yes yes yes!
![]() Nu ko tagad man jātura savs solijums ![]() |
teddybear100 |
![]()
|
nu jā ķermenis man vienmēr ir bijis mana vaja puse
![]() ![]() saimon - ceram tu turēsi savu solijumu ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
;D Izskatās tik smieklīgi! Man patīk plāksteris.
-------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tas ir interesantāk par to, ko esmu redzējis no citiem iesācējiem pēdējā laikā.
Kā jau Tigra teica, aksesuāri tīri labi. Ja vēlies labāk iemācīties zīmēt ieteiktu izlasīt un izdarīt visu, kas teikts Betty Edwards grāmatā "The New Drawing on the Right Side of the Brain." Beigās sapratīsi, ka ir tik vien kā trenniņš un redze mākslā (zināšanas pieskaitās mazliet jau pa vidam). Ja pēc tās grāmatas izdzīvosi, kuru varu tev iedod digitālā veidā, ja pati netiec galā (pieņemu, ka esi sieviešu dzimumu pārstāve, jo neviens sevi cienošs vīrietis sevi nenosauktu par teddybear (lai gan tu varētu arī būt no FBI un centies izķert pedofīlus (es tāds neesu(oficiāli)))), tad ieteiktu izlasīt visas Loomis'a grāmatas, kuras var nolādēt internetā par brīvu šeit http://www.placidchaos.com/AM/index.php/20...1/andrew_loomis . Loomisa grāmatas ir labākās, lai iemācītos zīmēt cilvēku, kā arī dažas citas lietas. This post has been edited by dmonster: Jul 17 2009, 21:26 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
teddybear100 |
![]()
|
Paldies
![]() ![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Lūdzu - http://rapidshare.com/files/257241746/The_...f_the_Brain.pdf . Šo grāmatu ieteiktu izlasīt papriekšu, tā izskaidro ļoti daudz, arī baigi palīdz tādiem, kas uzskata, ka jau māk zināt.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Omg, vinas seja drusku atgadina shinpandzi.
Waru ieteikt tew adresi kuraa war dabut(dont worry, its free) "how to draw manga" gramatas. -- http://www.scribd.com -- Man wismaz palidz. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
pienjemami prieks beginers ( keep up)
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 07:56 |