![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tamashi |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Wai kads zina kur Lavija var nokartot JPTL testus? Un vispar, vai par shiem testiem nav jamaksaa ar?Wai 1 no veidiem nav vienkarshi macities japanu valodu Riga, un tur to nokartot?
This post has been edited by Tamashi: Jul 23 2009, 16:05 |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Wai kads zina kur Lavija var nokartot JPTL testus? Un vispar, vai par shiem testiem nav jamaksaa ar?Wai 1 no veidiem nav vienkarshi macities japanu valodu Riga, un tur to nokartot? Es Tavā vietā sāktu ar latviešu valodas apguvi. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Tu esi idiots, man vienkarshi psp nav Lv valodas, ja nezini neko par jptl, vareri vienkarshi paturet muti.
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Tu esi idiots, man vienkarshi psp nav Lv valodas, ja nezini neko par jptl, vareri vienkarshi paturet muti. Tas drīzāk par to, ka izmanto "w", jo, gadījumā ja nezināji, tāda burta kā tāda latviešu valodā nav. Un JLPT (nevis JPTL) nav tests, ko var vienkārši kuru katru dienu iet un kādā vietējā iestādē nokārtot. (Skaties wikipedia) Eiropā tas notiek reizi gadā un ne jau nu Latvijā. This post has been edited by Ginta: Jul 24 2009, 16:15 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Tamashi |
![]()
|
Aha, skaidrs, paldies. Vismaz zinasu kur, lai gan uz Angliju braukt, lai nokartotu JLPT, ipasi negribas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:18 |