![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
kāds nezina kas šī par fruktu?
![]() ![]() -------------------- |
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
smuks frukts un man liekas, ka nenovienas animes
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
smuks frukts un man liekas, ka nenovienas animes ![]() Ir, ir, no animes. Tas tetovējums ir redzēts. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Dikti izskatās pēc Kyou no Clannad, bet, visticamāk, nav. ¦D Jo viņai tak nebija tāds tetovējums, ne?
-------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Kyou? Oi, oi! Kur tu redzi jebkādu līdzību ar Kyou-sama?!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
xD Nu kā, lillīgi mati, lillīgas acis, līdzīgas un kaut kāds balts sūdiņš matos? ;D
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vispār, tikpat labi viņa jau varētu būt arī no kādas spēles...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
|
edg |
![]()
|
Tad tas ir ļoti dīvaini, ka es to tetovējumu atceros... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Sushi |
![]()
|
Stils tāpat ietekmējies no Clannad, Air un Kanon zīmētājiem. xD -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
yeah, right
/me sadod edg un sushi are papīra vēdekli. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nez kaēc es esmu 100% pārliecināta, ka tas ir fanārts x))) reku vēl tā vecene man ir x))) ![]() ![]() -------- + vel viens jautajums - kurā vietā rozen maiden paradās šis čars??? ![]() es atceros ka tur bija tikai 7 lelles, nevis astoņas.... ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Vampiregirl, man liekas, ka tas vienkārši ir šī konkrētā cilvēka oriģinālais čars.
Kas attiecas uz Rozen Maiden - cik atceros, Kirakishou parādījās Rozen Maiden: Traumend. Bet viņa vairāk bija mangā, man liekas. Kad tā pasaka, es točna neatceros, kurā sērijā viņa tur bija.. -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
Kas attiecas uz Rozen Maiden - cik atceros, Kirakishou parādījās Rozen Maiden: Traumend. neko nezinu, vakar pieveicu visas 3 sezonas un nevienā vietā viņas nebija. tapēc arī brīnos, kur astotā radās ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
neko nezinu, vakar pieveicu visas 3 sezonas un nevienā vietā viņas nebija. tapēc arī brīnos, kur astotā radās ![]() Palasi un, nezinu, noskaties vēlreiz. xD Un kāda starpība vispār. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 09:29 |