![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
reku vēl tā vecene man ir x))) To pārējo bilžu autori īpaši uzsver, ka tas ir fanarts Lasaro charam. Iegooglee "naoki lasaro" pie attēliem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Stils tāpat ietekmējies no Clannad, Air un Kanon zīmētājiem. xD Kā tad, '04. gadā zīmēts zīmējums no '05. un vēlāka gada animēm ietekmējies. ō_ō Un pat ja ņem Kanon spēli par piemēru, līdzība apmēram šāda: ![]() ![]() This post has been edited by Kikyou: Apr 7 2009, 10:21 |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Daskete... Vai kāds zina šos? ![]() kaleido star ![]() no animes sukisho ja nemaldos ![]() personiigi neesmu skatijies, bet funarti un screeni kas no tas animes ir, ir ari sii -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Kāds nezin no kurienes un kas ir šī dāma?
![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Paldies.
![]() Kas šī par meiteni? Moš orģināldarbs? -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
mukards |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 12-September 09 ![]() |
Datums 1995 lidz kurai ta varetu but izlaista, del ta ka es vinu lureju 5-6 gados
![]() Tatad issuma pastastisu Nu taja anime kuru es paslaik mekleju taja figure 1 robots, kurs no smagas masinas ar piekabi parversas robota, un to vada pilots kurs jut visu ko robots, vel taja anime vai ka to nosaukt figure lidmasina, kura 2 draugi varonim sad tad palidz. Gruti atrast man jo es vairak neko nezinu, ja bildi ieraudzisu tad pateiksu. Vieniga vel viena lieta tas robots pirmajas serijas maceja taisit viesuli, vai vetru galvenais uzbrukums, lai nomusit ljauno briesmoni. Ja vel ko vajag meginasu palidzet ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
transformeri ? taa nav anime.
|
Jancho |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 8-August 06 ![]() |
nezinu, kas par gļukiem, bilde nerādās, bet nu aprakstīšu arī. Meitene starp pirkstiem tur kaut kādus oļus maziņus raibus, matos sarkana lenta, zili mati, melna kleita. Pateicos jau iepriekš ja kāds zina, kas tā par animi varētu būt.
This post has been edited by Jancho: Sep 17 2009, 10:38 Attached File(s) ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
>> untitled.bmp
luudzu, internetaa izmantojam shaadus bilzhu formaatus: jpg(jpeg)/png/gif bilde, visticamaak, neraadaas tapeec, ka esi njeemis printscreen no video, kuram ir aizsardziiba. |
Jancho |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 8-August 06 ![]() |
![]() Vai kāds zina šo animi? |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tā ir Q-Feuille no Kiddy GiRL-AND.
-------------------- |
observer_forever |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 20-September 09 ![]() |
Būtu baigi feini, ja kaut kā tomēr to attēlu varētu parādīt, vai arī aprakstu papildināt, jo pēc pašreizējā apraksta varētu būt daudz kas. Bet, starp citu, šādām lietām paredzēts topiks jau mums ir: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1473&st=180 Būtu baigi feini, ja kaut kā tomēr to attēlu varētu parādīt, vai arī aprakstu papildināt, jo pēc pašreizējā apraksta varētu būt daudz kas. Bet, starp citu, šādām lietām paredzēts topiks jau mums ir: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1473&st=180 -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= TAI ADRESEE KO UZLIKI TE IR FOCENES VAI KAA TO SAUC ...NU NEKAADI TAS NAU ANIME-ANIMAACIJ GIF FORMAATAA!KAS TE VISPAAR NOTIEK?ES PATS TAISU ANIMAACIJAS ,TIKAI AR TO ZIIMEESHANU NEIET.VAI IR KAADS ;KAADA KAS VAR ZIIMEET ,BET ES UZTAISIIT PAR KUSTIIGU??????????? |
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
bilde, visticamaak, neraadaas tapeec, ka esi njeemis printscreen no video, kuram ir aizsardziiba. ir jaauzliek hardware acceleration uz nulli pie display settingiem.. tad var arii taisiit scriinu uz video...ar vistu taadas probleemas vairaak nav... This post has been edited by Lars: Sep 28 2009, 14:09 |
mukards |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 12-September 09 ![]() |
Ne ne tie nav transformeti, galvenais varonis ir 1 smaga masina kas spej parversties robota, kuru kontrole cilveks, pats robots tas par sevi neko nedara.
Zinu ka tas ir old school, baigi veca anime jo skatijos 15 gadus atpakal, pa skivi. Un ka tas robots 1 serijas maceja taisit viesuli, velakas serijas jau viesuli ar uguni kopa. Varbut kadam palidzes. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 09:28 |