![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
No response. Uzzīmē bildīti, lai saprotam kuru anime esi nesen skatījies. Vari čaru vai vnk feisu, vai kkādu elementu ar ko asociējas konkrētā anime. [Beigās vari ari pierakstīt, kas tā ir, moš visi neesam tik zinoši~] That's not how it works! ![]() Yes it does. Did u read the updated rules, mate? (o.ō)a Nākamais lai uzmin, kas tā ir par anime. *HINT* - tas ir yaoi! :> how kyuut. :'DD man pilnīgi nav ne jausmas. Winter Cicada? http://content.foto.mail.ru/mail/ukiseguch...inter/i-319.jpg ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
man pilnīgi nav ne jausmas. Winter Cicada? http://content.foto.mail.ru/mail/ukiseguch...inter/i-319.jpg :D Ne gluži. Tas bija domāts "Seitokaichou ni Chuukoku", bet man aizmirsās, ka blondajam ir īsāki mati un brilles :] ![]() Es gan nezinu, kas šādā gadījumā jādara nākamajam. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Vienkārši uzdod, ko zīmēt. ^^
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Uzzīmē miega personifikāciju, nākamais!
|
SinYuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 19-April 10 From: Latvia, Rīga ![]() |
![]() yumekamisan xD naakamais ziimee ko grib XD This post has been edited by SinYuki: Jun 6 2010, 20:06 -------------------- Take the world!
![]() |
Arta |
![]()
|
Recent doodle desu.
![]() Uzzīmē jebkādu chibi person/character/whatever. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
![]() Bavārijas karalis Ludvigs/Nīče/Hitlers/Vāgners derēs? 8D? Nākošajam ir jāuzzīmē LADY GAGA. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tas ir no tā klipa, kur viņai tā baltā figņa mugurā. Ne visai labi atceros, sorry, tā kā viņas mūzika man ne pārāk.
![]() Nākamais izdomā, ko nākamajam ir jāuzzīmē. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ok, lai uzzīmē mani
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ok, lai uzzīmē mani ![]() *Izmanto necromancer kārti* Kā būtu šis fiksais? Man gan liekas, ka Tu man sanāci baigi apaļā. ![]() Nākamais uzzīmēs man vasaras darbu akadēmijai (es rādīšu skolotājiem kā savu). Ja tas būs kaut kas sevišķi idiotisks, es droši vien tāpat riskēšu. Ja šī doma nepatīk, tad uzzīmēt kaut ko mistisku. -------------------- |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
![]() Šis topiks nedrīkst mirt ! Kautkas mistisks manā izpratnē. Nākamais varētu uzzīmēt episku vietējo tēlu no savas dzīvesvietas apkārtnes ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Še tev, episka cauri sienām staigājoša pele. Da cik var ar tiem cilvēkiem un mega mākslas darbiem?
![]() Nākamais uzzīmē kā kingkongs cīnās ar lidmašīnu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anti |
![]()
|
Durr hurr.
![]() Nākamais uzzīmē savu mīļāko supervaroni! (Jeb, ja visi esošie supervaroņi nereāli riebjas, var izdomāt savu.) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Iemigušais āpsis, kas nepaspēja uz tramvaju Liepājā.
Tagad cilvēks uzzīmēs sava mīļākā mūzikas albuma vāku. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Nav man tāda konkrēta mīļākā mūzikas albūma
![]() Nākamais varētu zīmēt kā melones cīnās par savām tiesībām (vai arī gliemežu skriešanās sacensības) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 02:26 |