![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tuvojas Anime Festivāls.
Festivāla laikā ir paredzēts zīmējumu konkurss, un tāpēc ļoti lūdzu ikvienu, kas māk vai tikai mācās zīmēt anime stilā piedalīties. Konkurss sastāvēs no divām daļām - 1) Zīmējums pēc iepriekš izziņotas tēmas. Tēma tiks izziņota pavisam drīz. 2) Zīmēšana festivāla laikā. Tehnika nav ierobežota. Ja ir vēl jautājumi - sūtīet privātos ziņojumus man vai Ha-san (viņš visdrīzāk atbildēs krieviski, taču daudz precīzāk) Īpaši lūdzu piedalīties xikes, Yume, Quint, Haiks, Kikyou, Pikis. Ja vēlaties piedalīties zīmējumu konkursā, sūtiet emailu uz xenia(at)adrus.net -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man ir jautājusm, es līdzi vēl vienu cilvēku varu atstiept ar zīmējumiem, bet viņa atsakās likt zīmējumus kautkur bez rāmjiem maz kas var notikt. Kas būs ar tādu progresa brīnumu?
Njā, un kas ir ar zīmējumu izmēriem? ![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 5 2004, 12:34) Man ir jautājusm, es līdzi vēl vienu cilvēku varu atstiept ar zīmējumiem, bet viņa atsakās likt zīmējumus kautkur bez rāmjiem maz kas var notikt. Kas būs ar tādu progresa brīnumu? Njā, un kas ir ar zīmējumu izmēriem? ![]() Njemot veeraa ka pashlaik truukst maaxlinieku, tad tiek pienjemts aptuveni viss kas ir anime stilaa. Arii ar raamjiem. Vieniigi organizatori neuznjemas ieraameet bildes ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Rakstiet emailus uz: xenia@adrus.net
-------------------- Press any key to continue
|
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
A es driikstu piedaliities - mani ziimeejumi laikam nav gluzhi animee stilaa, bet gan fantasy.
Un vai uzziimeetiem jaabuut obligaati cilveekiem? -------------------- |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
eu a kad, kur, cikos, par cik tas notiek??? cik oficiāli utt. vai ir kautkur netā info lasāms utt. es labprāt piedalītos utt.
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Bāc... Sadaļu Notikumi izlasi un ne tikai pēdējos postus!!!
-------------------- Press any key to continue
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
OK, gadiishu, kad kaads pazinos teemu..
![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
Nedaudz precizējums par zīmējumu konkursu
Būs divi atsevišķi zīmējumu konkursi: 1) Zīmējums pēc iepriekš izziņotas tēmas. Tēma tiks izziņota pavisam drīz - internetaa, kad buus atklaats festivaala saits. 2) Zīmēšana festivāla laikā. Balvas pasniegs abos; var piedalīties arī tikai vienā no diviem konkursiem. Buus arii izstade, kur ikviens var iesniegt ziimeejumus, tikai izstadei iesniegtie ziimeejumi nepiedaliisies konkursos. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
kūl, divi konkursi!!! jē. man cerības sarūk vēl mazākas...
un izstāde, hmm... negribās lai apsmej mani, un jnav jau īsti to darbu ko likt - pāris ķēpājumi uz A4... bet nu jāpadomā, bet uz konkursiem mani var pierakstīt. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
zenofex |
![]()
|
Visus darbus, gan tos, kas domāti konkursam, gan izstādei, lūdzu nododiet man.
Sūtiet PZ man, sarunaasim tikshanos, visdriizaak taa vareetu notikties sestdien, LFFB tusiņā Rūpniecības ielā 10. Ja nē, sarunāsim atsevišķu laiku. Un 2 asamashii - neapsmies, ziimee tu labi, tas taa, skats no malas ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Viens precizējums, kas man piemēram likas svarīgs. Tiek pieņemti tikai pabeigti darbi. Tas ir, cik es sapratu no xenjas, zīmuļu skices piepieder pie tā.
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm... Oke =3 A par to ziimeeshanu festivaala laikaa, tas ir kautkur tur uz vietas (tur kur vish notiks) vai kaa?
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Laikam jau kaut kur jautaaju shito, bet liekas, ka atbildi nesagaidiiju..
Es gribeeju zinaat, kaa ir ar darbiem, kas pabeigti izmantojot PC? Ja jau jebkuraa tehnikaa, tad PC kraasaam jau arii it kaa vajadzeetu dereet, lai gan neesmu iipashi droshss par shito.. Vai kaads vareetu mani apgaismot? -------------------- |
Yume |
![]()
|
Hmm, man šķiet ka neder. Kautgan es īsti nezinu, labāk gaidi kādu kompitentāku atbildi.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:11 |