![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
AngelApo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 31-January 10 ![]() |
![]() Oriģinālais nosaukums: フェアリー・テイル Angļu nosaukums: FAIRY TAIL Valsts: Japāna ![]() Gads / translacijas periods: no 12.10.2009 Žanrs: Adventure, Fantasy, Shonen Kategorija: TV Epizožu skaits:> 50 Ilgums: 25 min. Studija: ![]() Rožisors: Ishihira Shinji Apraksts: Nesat pazīstami ar Fairy Tail?! Tagat to labosim! Fairy Tail - pazistams pa visu pasauli ar savam bezrupīgajām darbībām burvju ģildēs. Septiņpadsmit gadus vecā burve Lucy bija pārliecināta, ka, kļūstot par vienu no tās locekļiem viņa būs labākajā ģildē pasaulē... līdz tam, kamēr neiepazinās ar saviem nākotnes draugiem - sprādzienbīstams, ugunselpojušo Natsu, jauko runājošo (pietam vel lidojošo!) kaķi Happy, aukstasinīgo Erzoy, mīlošo Loki, ekshibiciono Grayu. Kopā viņiem ir jāpārvar daudz ienaidnieku un izdzīvot daudzus neaizmirstamus piedzīvojumus! Epizožu nosaukumi: 01. Fairy Tale 02. Salamander, mērkaķis un vērsis 03. Iekļūšanas savrupmāja Everly 04. Mans mīļais KABI. 05. Burvis bruņās. 06. Aizturēti Fairy vējā. 07. Uguns un vējš. 08. Spēcīgākā komanda. 09. Natsu Ciematu laupītājs. 10. Natsui pret Elzu 11. Nolādēts sala!! 12. Mēness lāse. 13. Natsui pret Wave Yuki 14. Dari ko vēlies! 15. Mužīgā Maģija! ... Komentārs: Anime ir vienkārši crazy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by AngelApo: Jan 31 2010, 17:16 -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es šo biju atmetis pie 2. sērijas. Jau pirmajā sērijā tik nekvalitatīva animācija. 2. sērija likās stulba un garlaicīga. Izskatās būs vēl viens tāds pats garš seriāls. Vēl vienu, vēl gārlaicīgāku Naruto man nevajag.
![]() This post has been edited by Hikaru: Feb 3 2010, 09:53 |
AngelApo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 31-January 10 ![]() |
hmm.. sava ziaņā tev taisniba bet man gan patik
![]() Dievinu vinu replikas man shi anime patik varonu glupibas ^^ ![]() -------------------- ![]() |
MmmCokkies |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 10-January 10 From: Liepāja ![]() |
izskatās labi
![]() Paldies par info ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
What I watched:
![]() What I expected: ![]() What I got: ![]() Overal: 6+/10 |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
pirmaa seerija bija taada patizla (un otraa arii)
bet vispaar baigi laba anime -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
tik tieshaam animaacija mangaa un animaacija animee juutami atshkjiraas
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, jā, es arī esmu dzirdējusi, ka animācija mangā atšķiras... jo tā nav animācija?
Tiesa, soma saprasta. -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
un kaada taa soma iisti ir?
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
nu tāda, saprotama. Saproti? Nu... tu noteikti esi redzējis
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 14:04 |