![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kotori |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 29-November 05 From: Riga ![]() |
Sveiki!~ Man jau īpaši nevajag, bet nu varbūt kādam ievajadzēs kaut kas no šādam lietam kosplejam =3
Man ir 3 baltas parūkas (1-3), un viena blonda (5) parūka. ![]() ![]() ![]() 7ls katra. ![]() 10ls, ļoti labā stāvoklī, lietoju 2 reizes max ) ![]() Oranžas kontaktlēcas � 10ls ![]() 40ls Zābaki 36. izmērs, 20 caurumi. ![]() D.Gray-man, ekzorcistu simbols, šim ir nolauzts slēdzis, bet nu jau vienmēr var pielipināt ar līmi (ko es arī darīju kādreiz x) � 5ls Ja kas, visu var vienoties, tāpēc rakstiet PM, vai nu skype � chidorja =3 Vēl jūs varat noīrēt dažas lietas, kuras nav pārdošanai. ![]() Sarkana parūka. ![]() Sudrabaina parūka. ![]() Zīla parūka ![]() Bleach shinigami kostīms (tikai jaka un bikses), taisīju priekš Matsumoto, bet var pielietot jebkurām shinigami. Izmērs S-M. Īre ir 5лс., ja kaut kas ieinteresēja rakstiet PM Ja kas, visu var vienoties, tāpēc rakstiet PM, vai nu skype chidorja =3 Nākošajam precēm ir tādās īres iespējās: Īres noteikumi: 1. Ir divi īres varianti: 1) No rīta jūs to saņemat, un vakarā es to jau saņemu atpakaļ 3ls. 2) Vesela diena vai ilgāk (festivāls etc) 5ls 2. Ķīla: Negribētos lai jūs kaut kur pazustu ar manu paruku ^^; tāpēc pieprasu ķīlas naudu. 1) Īre - No rīta jūs to saņemat, un vakarā es to jau saņemu atpakaļ ķīla 5ls 2) Īre - Vesela diena vai ilgāk (festivāls etc) - ķīla 10ls Atdodu ķīlas naudu kad jūs man atdodat paruku =3 3. maināmies ar mob.tel. numuriem^^.) Vienojamies šajā tēmā, vai PM, vai nu rakstiet uz skype =3 Pārdošanā/īrēšanā: ![]() Īsa brūna paruka (10ls) Var arī īrēt. ![]() Īsa gaiši zila parūka (10ls) Var arī īrēt. ![]() Baltas kontaktlēcas ( 10ls) Tikai īrēšanai: ![]() Blonda parūka This post has been edited by Kotori: Apr 11 2010, 21:50 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:22 |