![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Es mirstu nost. Man vajag bambusa cepuri.
Kur tādu var izraut, pa cik ls un varbūt kāds, kam tāda ir, vēlas man to pārdot? Kā jau teicu, mirstu nost. This post has been edited by Blackout: Aug 12 2010, 15:38 -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
plz..
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
ebay, cenas civilizētas, risks nesaņemt, jāgaida ilgi:
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=bamboo+hat Neticu, ka īpaši lētāk atradīsi, Latvijā bambusi neaug. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:21 |