![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Starp citu!
Man nekad nav gadījies tā, ka kādam charam dzimšanas diena ir tajā pašā datumā, kad man. o.o! ![]() Savu dz.d dalu ar Kamiki Izumo. Kā ar jums? Anyone? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Offtopiks
![]() Neesmu piefiksējis nevienu tādu čaru... It kā atceros, ka bija kaut kur internetā vieta, kur varēja paskatīties un pameklēt čaru dzimenes. Tikai uz sitienu nevaru to lapu atrast. PS Sorry, Arta, ka izmantoju tavu postu kā sākumu jaunam topikam. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Labākais resurss: http://www.fan-web.jp/day/ (diemžēl gan japāņu valodā, bet tur praktiski ir gandrīz visi, kam autori tādas (dzimšanas dienas) devuši.)
![]() p.s. Ja kas, varu arī mēģināt palīdzēt atšifrēt, kas par čariem ir jūsu dienā, ja paši netiekat galā. (Tik ziniet, ka tas prasa laiku, tāpēc nesūdzās, ja atbildi ilgāk jāgaida. ;D) Edit: Piem., vēl 21. oktobrī ir: Ooyama Ikuyo (Nekketsu Saikyou Go-Saurer) Gon-chan (Kaichou wa Maid-sama!) Hideji Saijou (Chibi Maruko-chan) Yoshikawa Midori (Chibi Maruko-chan) Momono Shiroi (11eyes) Nike (Mahoujin Guru Guru) Senbero (Captain Tsubasa) Asuka(?) (Captain Tsubasa) Tougou Masazaku (School Rumble) Murakami Natsumi (Mahou Sensei Negima!) Touji Mizuki (Naruto) Chan Koohan(?) (King of Fighters) Saehara Yoshika (Galaxy Fraulein Yuna) Koromo Serika (Galaxy Fraulein Yuna) Chisato Madison (Star Ocean:Second Story) Eriza Maagaretto (Wizard's Harmony) Fujieda Kaede (Sakura Taisen 2) (Atļāvos izlaist eroge čarus, jo tie nevienam neinteresē, lol) Ak, jā, un pati no savas dzimšanas dienas (24. oktobris) uz doto mirkli atceros tikai Mitarashi Anko (Naruto) un Ooshiro Shirogane (Starry☆Sky), jo šķiet pārējie arī nebija tā pārāk zināmi. (Bet ja atradīšu/pārskatīšu, kas vēl bija, noteikti padalīšos. :>) This post has been edited by Ginta: Nov 9 2011, 16:15 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Biki paspēlējos ar to saitu un Google translate, un atradu dažus čarus, kuri dzimuši manā dzimšanas dienā, diemžēl nevienu pazīstamu čaru vai skatītu animi (izņemot Harukanaru, kura man nepatika) neatradu
25.02: Nagareyama Shimon (Haruka Naru Toki no Naka de: Hachiyoushou) Ukiya Sayumi (Gatekeepers) Mezumaru (Nurarihyon no Mago) Kisaragi Chihaya (The Idolmaster) Sadaharu (Gintama) Teramoto Tanpopo (Seraphim Call) Andou Sennosuke (Yume-iro Patissiere) -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Es patiesībā arī iedomājos, moš jāuztaisa jauns topiks. =D
Ginta, nezinu nevienu no minētajiem. :C Bet vismaz viens, kuru atpazīstu, priekš manis ir. ^D^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Ginta, nezinu nevienu no minētajiem. :C Nevienu, nevienu? Pat ne Touji Mizuki no Naruto? (Likās, ka skatījusies biji.) o_ōQUOTE(zeno) Andou Sennosuke (Yume-iro Patissiere) !! Šis bija jauks puikiņš. ![]() Starp citu~ Zinu, ka mūsu biedre Koneko dalīja dzimšanas dienu ar pāris ievērojamākiem čariem, bet es tā ceru, ka viņa pati par to pastāstīs. ^^ This post has been edited by Ginta: Nov 9 2011, 16:16 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Arta |
![]()
|
Ginta, nezinu nevienu no minētajiem. :C Nevienu, nevienu? Pat ne Touji Mizuki no Naruto? (Likās, ka skatījusies biji.) o_ōNu labi, zinu, bet arī tikai pēc viņa info pārlasīšanas sapratu, kas tas tāds bija. :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
QUOTE Starp citu~ Zinu, ka mūsu biedre Koneko dalīja dzimšanas dienu ar pāris ievērojamākiem čariem, bet es tā ceru, ka viņa pati par to pastāstīs. ^^ Haha, jā, Ginta bija tik jauka, ka iztulkoja visu, kas tur bija sarakstīts 10.jūlijam (PALDIES vēlreiz). Lielākā daļa gan bija kaut kādi galīgi atmiņā nepaliekoši čari, taču starp tiem bija arī pāris interesanti, piemēram - Ribbon no "Hamtaro" Mitsuru Tsuwabuki no "Revolutionary Girl Utena" (Kas, starpcitu, ir mana mīļākā anime) Kā arī mans long-lost-brother (domāts pēc izskata) Suzaku no "Code Geass" (Nē, nopietni, mums ar Suzaku ir ne tikai izskats līdzīgs un dzimšanas diena vienā datumā, bet pat vienāda asins grupa. Lai gan man viņš kā tēls tiešām ilgi ļoti nepatika :l ) ![]() This post has been edited by Koneko: Nov 9 2011, 19:10 -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
June 19, 1903 Maria Tachibana (Sakura Taisen / Sakura Wars)
June 19 Misty Cornwell (Vandread) June 19 Kei (Hand Maid May) June 19 Asahi Sakurai (Comic Party) June 19 Nobuyuki Masaki, Katsuhito Masaki (Tenchi Muyo), grandfather (Chibi Maruko-chan) June 19 Suzume (Rurouni Kenshin), Mimina (Nurse Angel Ririka SOS) Atradās šie te.. un man pat nav ne mazākā nojausmas kas tie par zvēriem un ko ziemā ēd XD -------------------- |
Ginta |
![]()
|
@Koneko - dīvainā kārtā līdz ar tiem, ko nosauci, man vēl palicis atmiņā, ka tajā dienā dzimšanas diena ir arī Naruto mātei - Uzumaki Kushina o0 (edit: Viņai varbūt nav pārāk liela nozīme uznācienu skaita ziņā, bet c'mon, tā ir Naruto māte! XD)
@Isa - Vēl 19. jūnijā (ko varbūt Tu zinātu) ir Kida Masaomi no Durarara!! un D-Roy Linker no Bleach :> This post has been edited by Ginta: Nov 11 2011, 15:41 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Manā dzimšanas dienā (24.12) tur izskatās ir vesels bars ar visādiem čariem, bet es japāniski ņibumbum nesaprotu un tulkojot ar gūgli sanāk tāds jancīgs trādirīdi (vismaz anime nosaukumiem toč).
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Isa, kāpēc neminēji, ka šajā dienā dzimis slavenais pukšķinātājs Fushicho, kas ir ļoti episkas un komerciāli veiksmīgas anime "Pukšķinātāju biedrība" galvenais varonis?
![]() WTF am I sayin'... -------------------- |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
QUOTE @Koneko - dīvainā kārtā līdz ar tiem, ko nosauci, man vēl palicis atmiņā, ka tajā dienā dzimšanas diena ir arī Naruto mātei - Uzumaki Kushina o0 (edit: Viņai varbūt nav pārāk liela nozīme uznācienu skaita ziņā, bet c'mon, tā ir Naruto māte! XD) TIK TIEŠĀM! Biju galīgi aizmirsusi D: Ak, vai, ak, vai... *nesaprot, kā aizmirsa tik smuku tēlu* Paldies, ka atgādināji~ Tehehe... 10. jūlijs ir fabulous :> -------------------- |
Arta |
![]()
|
taxts texts texts texts Madara! Ai nu es jau laikam esmu Narutards rofl, pirmais ko pamanīju. Ai nu veicas tev ar Badass chariem.. vismaz vienu apparently. :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:30 |