![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhahaha.... es pat Londonaa nelieku mieru.. man rokas kasiijaas kautko iepostot, un taa kaa no internet kluba neko daudz neiepostot, tad likshu skechus..
-------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
:3 būtu neorģinli to teikt, bet es tomēr pateikšu - tas ir vnk skaisti.
man ļoti patīk sejas vaibsti liekas nedaudz ar savu odziņu un šīs acis ![]() This post has been edited by Karamele: Oct 4 2006, 23:03 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
varu teikt vienu - tev sanāk rokas. nu, bet patiešām sanāk. un lūpas arī tādas jutekliskas. bet no viņam kreisā acs ir drusku zemāka un kaut kas ar uzaci nav kārtībā.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zods šķiet nedaudz šķībs. Visādi citādi - visu cieņu. Ļoti skaista skice, plus tas zīmulis un dzēsene bildē arī dod savu efektu.
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Tādā pusī varētu iemīlēties......
Visas kļūdas jau nosauktas , vienīgi dīvaini ka viena acs ir gaišākā par otru varbūt arī tieši tā vajag, jo acīs parādās kaut kāda dvēselīte. Skaists darbs This post has been edited by lilion: Oct 5 2006, 19:57 -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Kā man patīk
![]() Es tevi apskaužu ļoti. Man nekad nesanāk ielikt acīs tik daudz dzīvīguma ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehe,manam skechambija atsauksmes..paldies...es negaidiiju..
-------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tev labi izdodas portreti...
taa turpinaat ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
a shitas man pie sienas karaajaas.. XD
Tapeshu vietaa pieliimeeju 'vatmanu' ar skici.. *yumes laasts - netikt paari skiceem* -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
pirmo aci uzmetot - šķiet ka viņam tā galva atrodas uz pleca. Attiecīgi - ta apkakle izskatās pēc kakla/krūtīm. Nepareizs ēnojums?
Bet tā jau smuki smuki. Viena no tavām labākajām skicēm. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
WOW!!! Man ļoooooti patik!!! 10+
![]() Rokas tev iznak tik labi, ka istas! |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
kljuudas jau uzskaitiija jurc, taapeec neatkaartoshos, bet visaadi citaadi ziimeejums tieshaam skaists un tas uzraksts vispaar super ^^
|
Yume |
![]()
|
Yume ienaaca atziimeeties..
shitas skatch kas nekad netiks pabeigts, jo man paiik arii taads.. sanaaca taads loti 'dolgovazij' dzhekinsh..bet tiiri atmosfeeriigi manupraat. ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ow... that hurts... atcerejos uz reiz "death note"
|
Yume |
![]()
|
Ow... that hurts... atcerejos uz reiz "death note" e? kaapeec taa? man gan tobriid kad tas tapa nekas no anime/magas praataa nebija - tapa atmosfeeras iespaida.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:10 |