![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aruka_sei |
![]() ![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
es nesen ieregistrējos flickr.com un es domāju tur augšuplādēt savu zīmējumus ^__^
varbūt kāds zina kā var aizliegt savu fotogrāfiju lejuplādēšanu saitā flickr.com -------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
UP!
-------------------- |
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
|
aruka_sei |
![]()
|
Patēlošu nerdu. Ja lietotājs redz tavu bildi, tad viņš jau ir to lejupielādējis. es bieži sastapos ka bilde ir redzama, bet lejupielādēt to nevar un vēl raksta ''The owner has disabled downloading of their photos'' piemērs - http://www.flickr.com/photos/cruioso/63513...in/photostream/ -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Iesaku veelreiz paarlasiit Lars-a postu.
"Nevar lejupielaadeet" ir labi ja tik pierastaako veidu, kaa right click/save, disableeshana. Pietiekoshi viegli apejama. Ja veelies lai citiem nav pieejama, neizvieto tur, kur "tikai" apskataams. |
aruka_sei |
![]()
|
es jau tiku galā ar šo lietu
![]() es uzstādiju funkciju ka bildes var lejupielādēt tikai registrētie lietotāji, bet guest'i lai pamokās ar printcreen ![]() tagad var šo tēmu var klapēt ciet) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:31 |