![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pikis |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Eu es taads kaa neziniitis kas tas taads artbooka futurhythm ir un kur taadu var dabuut ???????? ![]() |
||
CryRat |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
umm...
kad ir artbook ? nu kaut kādas bildītes kaut kādā formātā ( parasti jau grāmatas ) par kaut kādu tēmu vai no kaut kāda autora... kas ir futurhythm ? Range Murata ( kaut kāds sakars viņam ar Blue Submarine #6 un Last Exile ir ) artbooks zem nosaukuma futurhythm... kur dabūt ? hmm... pasūti no .jp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- my megabusters :X
|
||||
CryRat |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
un... ? inets izskatās ka tev ir... pienāc pie manis iekš irc.lv vai irc.apollo.lv ( nicks tas pats kas te ) vai arī PM... ta jau kaut ko izdomāsim...
![]() -------------------- my megabusters :X
|
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kas tad vainas otrai lielaakajai (peec iedz. skaita) Latvijas pilseetai ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Hehe visia biezhi nenaakas shitaadas redzeet:
![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() ![]() ![]() -------------------- my megabusters :X
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tas nav weird. Tas ir ecchi
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Kaads sakars dzershanai ar echii?
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nu vinja taada jauka un piedzeerusies... kaadas domas lai domaa???
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
CryRat |
![]()
|
mans tagadējais wp... vairāk jau cute nu bet man ir pāris weird bildītes kuras ir vērts parādīt...
![]() diezgan interesanta bildīte... tas šķībais mēnes ar labi izskatās ![]() ![]() interesanti uzzīmēta... pēc Lain tā meitene pa kreisi izskatās ![]() ![]() un vēl kaut kas interesants... balts ar sarkanu ![]() ![]() -------------------- my megabusters :X
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Lija, a driikst uzzinaat, kas tajaa pedeejaa bildiitee ir diivains?
![]() Attached image(s) ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Battle Athletes Victory...
Lija |
![]()
|
||
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
nedrīkst... he,he,he... man vienkārši viņu gribējās te ielikt... ![]() |
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
A, nu man arii te gribaas chupinju ar taadaam ielikt, bet baidos ka cilveeki neieveertees.. kas zin kaada buus reakcija?
![]() Bet runaajot par zemaak nopostoto bildiiti, kas redzeeja Gravitation vai/ un Ai no Kusabe, sapratiis. ![]() Attached image(s) ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |