![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, nekaads lielais paarsteigums tas nav... izsakiet savas domas..
siikaak sheit- http://www.delfi.lv/news/national/politics....php?id=9411397 |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Emsis has left the building
![]() Kamēr es domāju vai taisīt vai netaisīt šādu topiku tu jau pasteidzies ![]() Nedomāju, ka kādam būs īpaša vēlme komentēt šo "jaunumu", mani tagad interesē tikai viens: kas būs ar Eini? MP? Iekšlietu ministrs? MP biedrs? Vienkāršs deputāts? Pilots-kaskadieris?Atsaldēts brunču mednieks? kas? kas? kas? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Hideki |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Oct 28 2004, 10:40) nu, nekaads lielais paarsteigums tas nav... izsakiet savas domas.. siikaak sheit- http://www.delfi.lv/news/national/politics....php?id=9411397 Тā tai valdībai vajadzēja! ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
jā... tā viņus tā viņus... kam tad tādi vajadzīgi.. bet nez kas nāks vietā..
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 28 2004, 10:55) Tas tā kā jau būtu izlemts vēl pirms šī rīta budžeta balsojuma. Neviens neko negāz, ja nav skaidrība par nākamo valdību un tās aprisēm. Šajā sakarā vienkārši smieklīgi bija skatīties ZZS un LPP mēģinājumus "palielināt" TP ietekmi valdībā un Saeimas prezidijā. Juta, ka zeme pašiem svilst zem kājām. Bet oranžajiem jau plāns ir gatavs, pazīstot šo partiju (no iekšpuses un ārpuses) man nav ne vismazāko šaubu ka tā tas ir ![]() Varbūt "ūdri-čarkotāju" ar pie reizies varētu atsaukt atpakaļ uz dzimtajiem krastiem, nav ko blamēties pašai un blamēt Latviju Eiropas un pasaules mērogā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
vieniigais ko var dariit shajaa situaacijaa ir vai nu skalji smieties vai vispaar nepierveest uzmaniibu.taa vien liekas ka Latvijaa vaig totalitaaro rezjiimu (katram savu Lukashenko).un kas tad naaks vietaa? tie pashi kas bija kaadaa no n-tajaam valdiibaam...heh...Latvija..
p.s.Kaada valdiiba vispaar ir iztureejusi visu savu terminju?(tieshaam nezinu, jo politikai nesekoju.ta jau labaak skataas "ziepenes") -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
heh, nu kaa reiz lasiiju delfi komentaaros kad krita JL valdiiba: "Turies Eini! mees tevi ieveeleesim veel!"
uz to tad arii lieku ceriibas... taa vien liekas, ka tad kad bija JL valdiiba, tad bija shaadaas taadas paarmainjas arii uz labo pusi.. ka nekaa einis sevi ir pieraadiijis ne reizi vien ![]() EDIT: mm, te veel viens raksts par ekonomiskaa staavoklja mainjaam Latvijaa. (bla bla bla) - ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 28 2004, 11:55) Zini, viņi daudz ko nepaspēja līdz galam novest. Un nākamā valdība atkal sāks visu no sākuma Tāpat kā iepriekšējās... Man vismaz 2 tiltus jaunus Rīgā vajag!!! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Taka @ Oct 28 2004, 13:42) QUOTE(Yume @ Oct 28 2004, 11:55) Zini, viņi daudz ko nepaspēja līdz galam novest. Un nākamā valdība atkal sāks visu no sākuma Tāpat kā iepriekšējās... Man vismaz 2 tiltus jaunus Rīgā vajag!!! ![]() par tiltiem piekrītu ![]() nu ko tur saka vispā negribu lai Repše būtu atkal valdībā man tā viņa partija un vinš pats kau šausmīgi besī ārā ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
un te buus taalaak- http://www.delfi.lv/news/national/politics....php?id=9415947
kaa izraadaas, pret balsojushi TP deputaati... siikaak lasiet augshmineetajaa rakstaa, kur ir shaadas taadas interesantas detaljas. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Ko tur vispaar var gribeet, man smiekli naak kaa tie idinji tagad laiku novilka un katrs savu pikjiiiti ierausa, vinji tach straadaaja pie bugjeta ko pashia arii apgaaza. Stulbums naturaalaakais tam pa vidu veel anesteziologu streiks, atkjal iemesls virinaat mutyes un diskuteet taa vietaa lai straadaa un naaktu klajaa ar gataviem priekshlikumiem vinji veel komentee iespeejamaas varbuutiibas kaa vinji lemshot. Laiks novilkts, bugjets neapstiprinaats, aldzinja sanjemta, godam demisioneejushi. Perfekti atstraadaata tacinja vinjiem tur ir un taa buus veel gadus 10. Labaak Kaarlis Ulmanis augshamceltos un paraadiitu kaa lietas daraamas.
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
lol, jaa par K. Ulmani lasiiju delfi komentos. Labs jau vinjsh bija, ljautinjsh taads, bet autoritatiivasi rezhiims arii nav iistaa manta.. smekjee peec briiviibas nonjemshanas, tomeer
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |