![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, bet kospleja jau vairs nebuus
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 31 2004, 10:42) Es tevi iepriecināšu, es arī nē, bet redz kā.. pazinu.. Un piemēram Kikyo es vispār vienkārši pēc zīmēšanas stila fanarta laikā atpazinu... tāpēc kadas problēmas.. Es jau nojautu ka Yume jau STABILI atpaziis manu ziimeejumu, tas arii bija galvenais no iemesliem kaapeec vispaar fanartaa piedaliijos ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
PAALDIES kaarleen par foto
![]() ![]() ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Wooot, this brings back memories ^___^ Yup, saguruši gan mēs biš bijām, toties bij jautri - next time es arī ņemšu fočiku... *noslēpj ģīmi ķepiņās aiz kauna par savu muļķīgo smaido*
-------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
wow baig labaas bildes tie no naruto vislabaak vija apgeerbusies
![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |