![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Izskatās, ka stundu uz priekšu ir palēcies. Vai es viens tads?
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Ralfs @ Nov 3 2004, 18:15) tu esi vieniigais.. man raada pareizi.. mozh tu svetdien ne uz to pusi pulksteni pagriezi??? ![]() -------------------- |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ta nē, viņš pats pārlikā uz pareizo un man visu laiku normāli rādija.
Te pēķšņi redzu, ka esmu postējis 19:12, nu nekā tas nevar būt. Pārbaudīšu Explorer, ar manu pulksteni tur it kā nav sakara, laps tak serveris veido. ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() Vecie posti pareizos laikus rāda, izskatās, ka postēšanas laiku piereģistrē ar stundas nobīdi. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Ralfs @ Nov 3 2004, 18:25) nu nee viss ir ok!! tu pamaini pie foruma opioniem laika zonu! -------------------- |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
GMT +2, daylight on. Tas man kādu stunu atpakaļ iestājās,
gan jau tikšu skaidrībā. |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Man arii neriktiigu laiku raada.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mulkjiibas. Mees nesen paargaajaam uz ziemas laiku, ne? Nu tas arii ir izskaidrojums :3
Ej shite un nonjem kjeksi no "is it daylight saving time" un tu dabuu pareizu laiku :3 |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Man kjeksis jau ir nonjemts, bet ja keksi iespiez, tad vispaar raada ar 2 stundu atskiriibu.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm tad paarbaudi vai tur kur rakstiits "The time (including your current adjustment)" ir uzlikts GMT +2:00 hours (ja nav tad uzliec)
|
ONIX |
![]()
|
ONIX nokaunaas un saak ar duuri dauziit pa pieri.
Paldies Kikyou, nebiju par to iedomaajies. ![]() -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:33 |