![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
GM |
![]() ![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
This place seems familiar... aš' šķiet, ka te ir kaut kad jau būts.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nevar būt! Kas tu tāds, pavisam nezināmais svešiniek?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Labs jautājums. Manu acu priekšā pavīd flashback'i ar resnītēm kaķu kostīmos, nenosakāmas izcelsmes metroseksuāļiem un baznīcu. Weird, when you think of it...
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Vakardien Twitters bija uzkāries
![]() [..] Manu acu priekšā pavīd flashback'i ar resnītēm kaķu kostīmos [..] Savs šarms tām tomēr piemīt, kas atklājas tikai pēc ilgākas pabūšanas citur. BTW, vai tiešām arī šeit turpmāk būs lasāmas sen nedzirdēta metroseksuāļa domas par to cik visi esam FAIL? ![]() Tad jau aukstie rudens vakari solās nebūs tik garlaicīgi ![]() |
GM |
![]()
|
Nez, kas ir skumjāk - tavi vientuļie vakari, vai tas, ka šim forumam-sprāgonim kaut kādu dzirksti varētu piešķilt tikai es.
This post has been edited by GM: Nov 21 2012, 20:34 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
ka šim forumam-sprāgonim kaut kādu dzirksti varētu piešķilt tikai es. Un kā tu grasies piešķilt kaut kādu dzirksti šim forumam? -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
[..] kaut kādu dzirksti varētu piešķilt tikai es. Ehh būtu jau labi, ja tev tas izdotos. Taču šaubos, ka tas būs iespējams ![]() Lai ko darītu, vajag kaut nelielu interesi un izpratni par šodien aktuālām tēmām. Kā arī pārvarēt savu slinkumu un ko uzrakstīt. Domā, ka tev vēl ir kas iekšās un jau nebūsi apaudzis ar sūnām? Pagaidām vari gulēt tikai uz veciem lauriem. Gandrīz kā Britnija. Noskuj pliku galvu, paliec resns un uzliec sev tetovējumu - visiem liekas interesanti, kas tevi pazīst ![]() Laiks iet, varoņi mainās. Un viss labais vecais aizmirstas. ![]() This post has been edited by Shumins: Nov 22 2012, 18:14 |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
utkins |
![]()
|
Heimin ![]() Group: ALK Posts: 0 Joined: 23-November 12 ![]() |
weee kads jums te foršiņs forumiņš
|
utkins |
![]()
|
Heimin ![]() Group: ALK Posts: 0 Joined: 23-November 12 ![]() |
starp citu ADMIN, kas notiek ar galerijam? viņam nevar tikt klāt.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Labdien, kas šeit par pasākumu? Es nāku ar dāvanām.
![]() This post has been edited by Sigfa: Nov 23 2012, 19:01 |
GM |
![]()
|
ka šim forumam-sprāgonim kaut kādu dzirksti varētu piešķilt tikai es. Un kā tu grasies piešķilt kaut kādu dzirksti šim forumam? Redziet, jaunaiscilvēk, kad jūs vēl bijāt stadijā "teku no dibena un vagīnas pusi", Jūsu padevīgais un assorted tēli bija šī foruma episkākais triumvirāts. Likumi tika lauzti, meitas tika atstātas atraitnēs, zāle viennozīmīgi arī vairs neauga. To visu jau var atkārtot, ja ir uz kā rēķina. Pagale diemžēl viena nedeg. This post has been edited by GM: Nov 23 2012, 19:38 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
aruka_sei ir okey ![]() Pēdējais spameris, kas vēl kaut ko uzraksta. Un pēc sešiem izdzertiem Rimi akcijas FAXE Red paziņoju: - Nost ar elektrību! - Sailor Moon izglābs mūs visus ![]() This post has been edited by Shumins: Nov 24 2012, 01:27 |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Es laikam arī skaitos jauniņais. Still.
![]() ![]() Ok, man vienkrārši gribējās ielikt smailijus.. Es vispār nesaprotu, ko es te daru. Anime? Anyone? This post has been edited by Arta: Nov 25 2012, 22:00 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Anime? Anyone? Ar Anime vēl neesmu uz Jūs ![]() Kad iznāk jaunākās Psycho-Pass un Btooom epizodes, ar lielu prieku tās noskatos. Citādi reti izdodas ko sakarīgu atrast, esmu pārāk izvēlīgs. Arī zem žanra: Mecha + Tragedy + Seinen nemaz tik daudz Animes neiznāk. Vai arī tās ir pārāk banālas, lai piesaistītu manu uzmanību. Lai arī Anime industrija vēl nav nomirusi un ik pa laikam kas interesants tiek izlaists, vienalga priekšroku dodu savam kulta seriālam Walking-Dead. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:08 |