![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
vai es parastais mirstiigais shai forumaa varu mainiit savu log in vaardu ,, Inujasha,, uz citu un saglabaajot postu skaitu- man liekas ka tu to tikai vari ne?
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kādu vārdu vēlies?
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
To var visi Jounini
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
īstenībā to varēja arī noskaidrot PMā, nevis taisīt topiku. bet šito atstāsim, lai citi tad nu zinātu
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh, izskatās ka vārds vel nav mainīts..
bet īstenībā, šita lieta jau kautkur bija apspriesta. -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nee, tas bija par members title, bet šitas ir par foruma nicku.
-------------------- ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
īsti neātceros bet te es kādiem 3 manliekas jau esmu mainījis
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Seto - tas ir mans nicks visur kur es lienu iekshaa - inujasha man tapa -kad biju bisshk komaa ar chomiem kojaas - taaka gribu savu , Seto, ielikt
|
Seto |
![]() ![]()
|
un vispaar esmu shajaa forumaa -tad kad man ir laiks un taa man diemzheel vienmeer truukst ( darbs, universitaate, tusinni, un diplomdrabs jaataisa tagad --aaaa besis ) - taaka nennem llaunaa Roze ka tik veelu pasaku savu izveeleeto nicku - man jau vajag
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Done. Reinkarnācijas process nu ir darīts. Esi sveicināts, Seto
![]() |
Seto |
![]()
|
danke , thanx un jouuu me feels better ....
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
A man var izmainīt niku no "Hikaru128" uz vienkārši "Hikaru"..
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tu tiešām to gribi?
![]() Tāks, nu tagad tu esi Hikaru, bez cipariem. ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Thanks! A es pats īsti nezinu kāpēc man bija tie cipari.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:10 |