![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() NU laikam slavenaakais ecchi seriaals pasaulee ![]() ko lai saka must seen miiljs jauks smiekliigs romantisks nu super vienkaarshi sakot ![]() ![]() ![]() ![]() Attached image(s) ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
aizmirstu piebilst ka seriaals sastaav no 4 daljaam
1. Love Hina 2. Love Hina Christmas Special 3. Love Hina Spring Special 4. Love Hina OVA veelaams buutu skatiities shaada seciibaa ![]() Attached image(s) ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
AAAAAA... Love Hina ir mana miiljaakaa anima...
![]() Un miiljaakais charters - Naru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Es jums godiigi teikshu, ka man Keitaro bija zheel, jo vinjam visu laiku naacaas shestakot citu labaa un protams man nepatiik, ka visaas animees ieskaitot arii love hina, ir paarspiileeta viena lieta - tas, ka visu laiku puishus apvaardo kaa perversos tipinjus kaut gan vinji nav vainiigi, komon tas ir nepanesami....
Bet ja to visu neskaita, tad jaapiekriit ka labs ecchi gabals ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Chufanzo @ Jul 20 2005, 21:32) Es jums godiigi teikshu, ka man Keitaro bija zheel, jo vinjam visu laiku naacaas shestakot citu labaa un protams man nepatiik, ka visaas animees ieskaitot arii love hina, ir paarspiileeta viena lieta - tas, ka visu laiku puishus apvaardo kaa perversos tipinjus kaut gan vinji nav vainiigi, komon tas ir nepanesami.... Bet ja to visu neskaita, tad jaapiekriit ka labs ecchi gabals ![]() Keitaro zeel?.........nu tu pateici, palasi mangu I's, luuk to dzeku man ir zeel, ja man naaktos taa ciest kaa vinjam es jau sen buutu pakaaries. Un runaajot par Love Hina, manga man tieshaama patika, bet anime ta ne visai. Taapeec, ka: Kaa jau Chufanzo teica visi tie paarpiileejumi saistiiti ar pervertiem. Paarspiileeti lidojumi pa gaisu, kuri seko peec katra sitiena, kuru dabuujis Keitaro ( kaadreiz man likaas, ka tas taa teelaini uztaisiits, it kaa moraalais kritiens ( lidojums ), bet nee shinii animee Keitaroo tieshaam lido pa gaisu. Un vispaar, kaut kas mani atgruuda no shiis animes skatiishanaas ( laikam mangaam piemiit savs iipatneejais sharms ). Bet citiem iesaku skatiities sho animi, jums patiks ( laikam ). |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
mhmmm esmu redzējusi 1 sēriju bet jau ļoooooooooti patīk.....tad jau Keitaro visulaiku tur būs ka tāds seštaks......gribu downloadot visu!
![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nu, ko lai saka, sho animi nupatkaa noskatiijos.. no veerteejumiem, mans buutu 7.6/10
Kaapeec, Ghoul jau visu mineeja ![]() Tikai man kkaa taas beigas likaas bik savaadas..hmm.. ahh.. never mind... Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Bet tas par to beerniibas soliijumu bija takaa padiivaini.. iznaaca, ka Mustumi bija taa apsoliita meitene..bet peec tam Naru.. itkaa viss sanaak.. bet tik un taa viss liekas nelogjiski.. (par maz guleeju) Bet tik un taa, anime patika! varbuut, kad noskatiishos pienaakushaas Witch Hunter Robin seerijas paarskatiishos visu animi... ehh... bet kas to zina.. ![]() ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
labs gabals, var no sirds izsmieties. vieniigi taas ovas ir mazliet paaraak "ecchiigas", saliidzinaajumaa ar seriaalu.
|
Seven_of_zero |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Love Hina,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serialu noskatijos, Tagad lasu mangu. Kaolla Su ir visslabākā. ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es nezinu, kāpēc, bet esmu nostījusies tikai pirmās pāris sērijas. Man kaut kā apnika. Dažas vietas bija interesantas, bet kopumā mani nevisai saistīja. Moš kādreiz noskatīšos vēlreiz...
-------------------- |
Mungo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 4-December 05 ![]() |
Gabaliņš jauks. Galvas izvēdināšanai iesakāms.
![]() ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Heh, beidzot noskatījos visu Love Hina (tikai ne OVAs)
![]() Jāatdzīst, ka man tiešām ļoti ļoti patika. Beigas bija foršas, chari forši.. Openings tāds jautrs ![]() Man ļoti patīk Shinobu, Kaolla Su un Motoko (mīļākie čari) Nja, man arī liekas, ka Keitaro bija bišķi pa traku atspārdīts. Tas tiesa. Godīgi sakot, šī anime tiešām ierindojas pie manām mīļākajām animēm.. vienkārši forša un tur varēja daudz daudz izsmieties, kā arī apdomāties. Es gan arī bišķi nesapratu par to bērnības solījumu... EDIT: Un tā es arī noskatījos Love Hina again. Bet nebija tā īstā Love Hina noskaņa.. nez kāpēc, likās kkā savādāk. Gosh, es esmu stulba palikusi vai arī spoilot vairs nevar? This post has been edited by Sushi: Aug 13 2006, 13:19 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 14:10 |