![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Meklēju:
* Monster (20+) * Crest Of The Stars (7+) * Kurau (13+) Varu piedāvāt: * Last Exile (pilnu, 26) * PlanetES (pilnu, 26) * Gunslinger Girl (pilnu, 13) * Elfen Lied (pilnu, 13) un vēl pāris nepilnus seriālus (ieskaitot augstāk minētos). Būtu jauki novilkt no LV ūzera caur DC. Lv-netā vajadzētu būt apmēram 1Mbit u/d. Nejauc bitus ar baitiem (1Mbit = ~128 kbytes). Crest of the stars vispār reāli lv p2p tīklos atgrast grūti, laboju, vispār neesmu redzējis. Kāds monstru skatās? ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Monster man ir 1-27 ja vajag varu izpalidzet..
Pirmo seriju tikai redzeju un talak skatisos ![]() |
Aazmandius |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 From: Riga ![]() |
I have Kurau (AnY)1-15
In share ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE I have Kurau (AnY)1-15 I just downloaded Kurau to episode 15(including). Thanks.Liekas, ka vislielākās problēmas būs atrast Crest Of The Stars. |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
da nu kada prob par Crest Of The Stars dod es pa 1 vai 2 dienam novilksu visas 13 serijas
Tikai pasaki vai Crest Of The Stars ir laba anime un par ko tur ir ? Es animenfo palasiju un taka es sapratu ka sita ir viena no tam animem kur beigas nav no tam priecigajam un varess dzivot nakosas 3 dienas ar sacakaretu garigo xe... |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Crestam ir bēdīgas beigas????
![]() Crestam ir 3 sezonas, pirmā un otrā ir 13 sērijas, 3 - 10. Plus vēl special epizode. Visām 3 sezonām ir arī kompilācijas movīši bet tos es neiesaku. Man viss Crest ir sarakstīts kādās 12 CD matricās un tagad arī 2 DVD, pirmā sezona ir arī uz DVD. Varam ko sarunāt. Ja pa DC++ tad kurā habā? -------------------- Press any key to continue
|
bypass |
![]()
|
QUOTE Man viss Crest ir sarakstīts kādās 12 CD matricās un tagad arī 2 DVD, Hm, itkā varētu šonedēļ sākot no piektdienas vakara. Hubs? Domājams, ka hub.uo.lv vai animehub.dyndns.info:1606. pirmā sezona ir arī uz DVD. Varam ko sarunāt. Ja pa DC++ tad kurā habā? BTW, kāds tev būs nikneims? QUOTE Es animenfo palasiju un taka es sapratu ka sita ir viena no tam animem kur beigas nav no tam priecigajam un varess dzivot nakosas 3 dienas ar sacakaretu garigo xe... Ņjā, man tā nav gadījies. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |