![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
būtībā es taisos visu laiku uzturēties ar Shaisuke un visu informāciju dabūt caur viņu, bet ja nu gadījumā... 6542670
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Par cik fests jau ir piektdien un es negarantēju, ka rīt tieku pie datora...
Ja nu kādam savajagas mani sazvanīt festa laikā - 9794642. |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
diez vai tas kadam bus vajadzigs bet ludzu te vinsh ir.... 6849340
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hehehehhee <------nerwozi smieklinji, par mani nesmieties, bet man atkal jauns numurs, ieprieksheejo 9968681 nedzeest...aba shito pieraxtiit, sisteema taada pati....ja ne pa wienu tad pa otru....hehehehehehe
6465497 -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Esmu jauns šeit bet ja kat kadam bus vajdzigs 26701421
![]() This post has been edited by Iori Yagami: May 5 2007, 08:11 -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
6857218.... nu tad shis ir maneejais
![]() |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
Ja nu kaads grib mani tomeer samekleet, tad maneejais nr. ir 9525300 =)
-------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Njā. Ja nu kādam dikti ievajagas - 6778444. ^^
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
taa kaa mans telefons mistiski aizgaaja pie dieviem
vai vienvaardsakot atnjirdzaas.. mani sazvaniit nevar.... varat meegjinaat atstaat zinjas netaaa -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
6187447
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
nu ja kaadam savajagas, luudzu mans nr. 9106059
-------------------- |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Es te mazinsh cilveecinsh ar tel. 8348908 pateikshu jums, ka buushu prieciigs, ja kaads piezvaniis
![]() ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
eh pie.......Lap lai buutu ar 6591681.
-------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Whatever =) 9442199 (lmt)
Lūgums darbadienās pēc divpadsmitiem naktī nevzvanīt -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
gramozeks |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
es te esmu jauninais!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 August 2025 - 12:59 |