![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
mani vienkārši fascinē jūsu - "a kāda tam saitība ar apgaismību? oi, nē, tas ir pārāk bērnišķīgi! a man nepatīk! un piu piu". Come on, tādos tempos jūs nekur nenonāxiet. Lower your limits, sākat kļūt pārāk piekasīgi.
But, ok, who cares, it's just a logo. ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 15 2005, 16:51) mani vienkārši fascinē jūsu - "a kāda tam saitība ar apgaismību? oi, nē, tas ir pārāk bērnišķīgi! a man nepatīk! un piu piu". Come on, tādos tempos jūs nekur nenonāxiet. Lower your limits, sākat kļūt pārāk piekasīgi. But, ok, who cares, it's just a logo. ![]() nezinu kaa tev, bet man gribeetos peec iespeejas vizuaali iespaidiigaaku logo. Ja jau tev ir vienagla kaads buus logo, tad ko tu te vispaar naac un kritizee tos kuriem gribas to labaako? ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Shim topicam aatri jau triis meeneshi buus... pagaidaam te bijushi max 4 - 5 varianti no kuriem izveeleeties... "pilna pakalja" vareetu buut sasniegta aptuveni peec paaris gadiem...
![]() P.S. ETM: nja tagad izskataas labaak... P.S.S. Ar sho logo es "njemamos" taapeec, ka: 1) No visiem liidz shim bijushajiem Kikyou ideja bija vistuvaakaa... 2) Kaads veeleejaas sho logo vektorgrafikaa. 3) Ja nevienam tas nebuus vajadziigs, es ar Kikyou atljauju izmantoshu sev kaa avataru ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
OK. That's it! Kaadaa veidaa tu plaano panaakt, ka logo ir vizuaali iespaidiigs UN to var viegli uzziimeet?
Cik es te ieveeroju, tad tas logo, ap kuru shobriid mokaamies, ir paticies lielaakajai daljai sheit savu viedokli izteikushajiem. Tapeec arii noleemu pie taa piestraadaat. Un es varbuut esmu maz shajaa dziivee redzeejis, bet spozhas idejas nekur pashas nerodas, vinjas kaadam ir jaapasaka. Nevienaa vietaa tak nav teikts, ka njemam sho logo un basta. Ja kaadam ir spozhaaka doma, luudzu, kaut vai uzmetumu Paintaa, bet iepostot jau nu vareetu. <Peace!> P.S. Labi, ka par izejas faila autors piekriit, ka taa mazdruscinj labaak ir nekaa bija 8) -------------------- Because i can!
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(ETM @ Feb 15 2005, 16:41) Un vajadziibas gadiijumaa mees to meegjinaasim paartaisiit vektorgrafikaa... -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
SmartGoat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-December 04 ![]() |
Nūūūū...varbūt derētu anime acs? Tipa - acs (vienkāršota) un acī ierakstīts vārds ''kaigan''. Maybe kāc var manu ideju vizualizēt?
Me nemāk uzzīmēt, pat ne uz tām ūberkūlajām programmām. Paudies Dīvam, ka arī neuzzīmēju..(vismaz kritika nav jāuzklausa) |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
vainu acs buus nenormaali liela, vai uzraksts supermazs. nu nevar acii to ietilpinaat. bet ideja laba.
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Šitā ideja tika apspriesta katrā trešājā lapā, un kattreiz atzīta par banālu, nu cik var.
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Es uzskicēju pāris logo
![]() ![]() -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Esi vienmeer laipni gadiits pie mana skenera! tik es jelgavaa dziivoju...
![]() Nu tagad ontopic-> es shito logo uz datora driikstu pameeginaat uztaisiit...? -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nejautā, tik taisi un liec iekšā! Tiks izskatīti visi varianti!
-------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu tad luudzu - tipisks SheWra braakis no photoshopa
![]() ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
SheWr nu un tagad pamēģini viņu uzpūst uz sienas.. Nedēļas laikā pat nespēsi! Logo ir jābūt maksimāli vienkāršam!
-------------------- |
SheWr |
![]()
|
A mosh sienu ielikt printerii un tad uzprinteet...?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() es uzskatu ka šis logo ir vislabākais kas ir bijuši!!!! Ja neviens vairāk nekādus variantus nepiedāvās tad takā varētu uztaisīt balsošanu.. Bet nu vajadzētu vēl kādas idejas... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:23 |