![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vai varat paskaidrot nepieredzējušam iekavu un divpunktu rakstītājam, ko nozīmē tie smilie...
Nu šos: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet ko nozīmē ,piemēram, šie: ![]() ![]() ![]() Un, piemēram, kāda starpība starp šo ![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Nov 24 2004, 09:19) Vai varat paskaidrot nepieredzējušam iekavu un divpunktu rakstītājam, ko nozīmē tie smilie... Nu šos: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet ko nozīmē ,piemēram, šie: ![]() ![]() ![]() Un, piemēram, kāda starpība starp šo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Nja... smags gadiijums...
![]() P.S. Iepatikaas Shinobi skaidrojums par "mazajaam nekjiitrajaam domaam"... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
OK! Paldies par skaidrojumu.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bet tad jau man vienmeer nekjiitras domas
![]() Vispaar piedaavaaju savu tulkojumu: Iedomaajies sevi ar attieciigo sejas izteiksmi, un padomaa, kaa tu juuties taa darot. Ja izteeloshanaas nav stipraa puse, panjem, pieej pie spogulja un sataisi taadu seju. Piemeeram, tu gribi zināt, ko noziimee ![]() Aizej pie spogulja, izkar meeli un pameegjini pasmaidiit, pameegjini nesmaidiit, pameegjini aizveert acis to darot. Kaa juuties un kaa spogulii izskataas? Nesaki, ka debiili, saki, ka sajuuta taada, it kaa buutu nedaudz divkosiigs maita. Es parasti lietoju konkreeto sejinju tad, ja veelos pateikt: "Zinu, ka piekasiisieties, bet taa nu es pateicu un viss!" vai "Neatbildu par saviem vaardiem". Normaali :P lieto tad, kad seja ir nopiena, tipa, piemeeram, "Visu piekaast", "Es taa nemaz nedomaaju, kaa teicu" Nu un liidziigi ir ar ![]() ![]() Lai ieguutu ![]() Un ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 24 2004, 21:20) Bet tad jau man vienmeer nekjiitras domas ![]() Piemeeram, tu gribi zināt, ko noziimee ![]() Aizej pie spogulja, izkar meeli un pameegjini pasmaidiit, pameegjini nesmaidiit, pameegjini aizveert acis to darot. Kaa juuties un kaa spogulii izskataas? Nesaki, ka debiili, saki, ka sajuuta taada, it kaa buutu nedaudz divkosiigs maita. Es parasti lietoju konkreeto sejinju tad, ja veelos pateikt: "Zinu, ka piekasiisieties, bet taa nu es pateicu un viss!" vai "Neatbildu par saviem vaardiem". Normaali :P lieto tad, kad seja ir nopiena, tipa, piemeeram, "Visu piekaast", "Es taa nemaz nedomaaju, kaa teicu" nu prakstiski tas ko es teicu .. un nkjiitrs, nav tikkai tas ko tu padomaaji. Es pateicu tava apcereejuma konspektu ![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Nov 24 2004, 09:19) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 25 2004, 12:37) nu prakstiski tas ko es teicu .. un nkjiitrs, nav tikkai tas ko tu padomaaji. Es pateicu tava apcereejuma konspektu ![]() Man kaut kaa nepatiik nepilniigi tulkojumi, taapeec papildus tava konspekta pilnveidoshanai es vispaarinaaju probleemu liidz jebkaadas sejinjas izteiksmes noziimes mekleeshanai un formuleeju pienjemamu metodi shiis probleemas risinaashanai, lai cilveekam nebuutu turpmaaku neskaidriibu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Par tām sejām:
bija reiz Gobziņam tāds labs teksts (fragmenti): "Kad man no rīta ir labi gan..." - "es skatos spogulī kā video". Nez vai forumā ir tāds "smiley"? ![]() Par Omi (VVF) gan te labi iegriezās, ņjā, vai veļas mazgātavas direktors vai importa grōša - viss viens... Kas būs mūsu nākamais prezi(s)dents - sētnieks? Vispār, ļoti godājama profesija, labāk jau tāds, nekā mākoņos lidinošies teorētiķi. |
edg |
![]()
|
QUOTE(Ralfs @ Nov 25 2004, 23:33) Par Omi (VVF) gan te labi iegriezās, ņjā, vai veļas mazgātavas direktors vai importa grōša - viss viens... Kas būs mūsu nākamais prezi(s)dents - sētnieks? Vispār, ļoti godājama profesija, labāk jau tāds, nekā mākoņos lidinošies teorētiķi. Kas tad taa peekshnji par runu? Kaads tam vispaar ar visu sakars? ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Spermotoksikoze reizēm izpaužas dīvainos veidos...
![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:31 |