![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
skatos, skatos, un nekur nevaru atrast topiku par vienu no manām mīļākajām animēm.... ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, pastaasti, lai skataas
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
a tev nepatiks! tur nav baigā action!
![]() Tā laika tomēr ir vairāk meiteņu anime, kaut arī man liekas, tā ir uber smieklīga.. Nu, tur ir Sohma ģimene - viņi ir nolādēti ar 12 zodiaka zīmēm - katrs no viņiem pārvēršas par vienu no tiem zodiaka dzīvniekiem [plus kaķis. kurš ir outsideris], kad ir uztraucies, nravozs, vai kad to apkampj pretējā dzimuma pārstāvis. Heh. Un tad tur ir Tohru, kas uzzina ģimenes noslēpumu un viņai atļauj dzīvot kopā ar 3 no viņiem [ Shigure -suns, Yuki -žurka, un Kyo - kaķis]. Īsumā tā... Tur ir drausmīgi daudz varoņu, bet tās situācijas ir vienkārši lieliskas, hah hah! ![]() Tā ir tāda patīkama atpūta no dzīves pelēkām pusēm, tikai paskatīties kā savā starpā kašķējas Kyo un Yuki~! ![]() Bah, Furuba forever. XD -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm buutu jaapaskataas vai kautkur nevar novilkt. :3
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
varbuuut kautkad iechekoshu
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Dec 11 2004, 22:21) Tā ir nelietīgi licnezēta anime,tādēļ jāskatās DC++, bet man ir arī diskos, ja kas.... Vot kad man būs DC pašai, tauta, būs paradīze! XD -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
ļoti labs seriāls btw vairāk vinš velk uz drāmu nevis komēdiju bet nu beigas man šausmīgi patikās vienozīmīgi must seen anime
personīgi es šo anime vilku no šejienes http://torrents.anime-4ever.org/ kval bija tīri ok nevajag tik noobīties no tā ka defaultā skan eng valoda parakņājotiers var uzlikt japāņu valodu un angļu subtitrus. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Esmu redzeejis vienu seeriju ( pirmo) ljoti patika........ gribu paareejaas.............
|
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Kā nu neskatās. Ļoti nu jauka, turklāt samērā dziļi rok.
|
+Chibi+ |
![]()
|
Tas mani Furubā fascinē - ka tur tik vienkārši savienota drāma ar komēdiju... Bet pēdējās sērijas nu rihtīgi izplosa sirdi....
![]() -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Chibi-chan, a tev Furuba uz CD ira? Mans dikti grib pazīrīt
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Ir, ir, Chibi-chan daudz kas ir!
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
*^-^* Waaaaaaaa!!!!!!!!! *Aya kravā mantas un iet pie Chibi dzīvot*
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
+Chibi+ |
![]()
|
Es jau varu tev iedot skatīties.. tikai to disku būs daudz, jo ite nav salikti kopā, bet gan mixā ar kaut kādām citām animēm... Tev taču būs kur skatīties, ja? Uz nākamo sanāxmi atnesīšu!
aya-angel |
![]()
|
Jā, jā, jā!!!! *aktīvi māj ar galvu* Man ir, kur zīrīt!! LIELS TEV PALDIES!!!!! Varbūt gribēsi kādu mangu palasīt? Man ir "Wish" angliski
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 13:41 |