![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
paraadaas shitaads smuks uzraksts
No access permissions Sorry, the board administrator has not enabled your permissions for this part of the control panel. http://roze.lv/f/index.php?act=UserCP&CODE=photo izmantoju savas tiesiibas un parakaajos Invison power board bet nespeju to funkciju atrast tur zem user profiles nebija vispaa user pictures piemineetas gljuki kaut kaadi ![]() mosh roze vai kaads gudraaks moderators var paliidzeet -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Fatalis |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Afaik te [vēl?] nav neviena moda, un Roze vienpersoniski sastāda administrējošo personālu. ![]()
|
||
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
karlitos tagad vajadzeetu vareet.. Tur taa viltiigi pie grupu definiicijaam ja personal foto max izmeers nebija noraadiits tad itkaa fiicha tiek diseiblota
Fatalis KAA NAV ? ![]() Upload limits pagaidaam neiet krastaa ir bildes kas ir lielaakas par sho.. Ja nu kaads ljaunopraatiigi saaks izmantot izraveesim vinju ![]() |
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Roze, parādi man kaut vienu par 512 kB lielāku bildi.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
A tu pasaki man kapeec tevi tas taa satrauc?
![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
jaa atradu to vietu izskataas viss ir ok uzliku lai chuunini ar var savas bildes likt
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nē, taisnību sakot, man tak ir vienalga. Tas tikai neglīti izskatās.
![]() Starp citu, tas esmu es. |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu taa kaa no Hellsing izkaapis, tikai sarkanaa uzvalka un huutes truukst
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:30 |