Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
| Pikis |
Mar 11 2004, 17:28
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 |
Vai kads vel skatas vecos labos Dragon balls Z
Isteniba baigi labie ,tadas cinas domaju ka nekur vairs nav dadu saktu, nemot vera animes vecumu. |
| volzha |
Mar 11 2004, 17:47
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga |
Hehe one of my old favorites
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
| Rune |
Mar 11 2004, 22:08
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. |
Kaadreiz skatiijos , bet apnika , jo atradu kaut ko labaaku
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
| xikes |
Mar 12 2004, 12:32
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Ahh .... DBZ ... tas tik bija laiks....
-------------------- |
| Rune |
Mar 12 2004, 13:27
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. |
vislabaak man patika android + Cell sagas , taalaak bish sviestaini paliek
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
| xikes |
Mar 13 2004, 16:17
|
||
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Nu .. tagad jau arii raada sestdienaas pa 4 seerijaam uzreiz .. tikai tagad vini tur daudz ko izgriezushi ...... -------------------- |
||
| ShinChan |
Mar 17 2004, 12:45
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
Shad tad uzmetu aci, kad sanaak laiks, bet nu paaraak prasta animaacija un par sizjetu vispaar nav ko runaat. kaadas 30> seerijas visi peec kaartas moka kaut kaadu vienu monstru, kuru taa pat nevar uzveikt, sviests kaut kaads, bet nu taada taa anime sendienaas bija, atliek kaut vai legjendaaro Ultramennu atcereeties *lokaas smieklu leekmee, liidz veederaa iemetas krampji* Bet kas attiecas uz vaacu valodas apguvi, tik tiesjaam RTL2 tajaa ir liels ieguldiijums. Vielen dank -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
| Rob_X |
Mar 17 2004, 12:54
|
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga |
DragonballZ cieniitaajiem iesaku kanaalu #dragonball
|
| kaarleens |
Mar 17 2004, 13:47
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava |
Naruto 4ever DraganballZ uz smilshu kasti
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
| Seto |
Mar 17 2004, 14:09
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga |
es ar redzeeju visas seerijas - no tiem llaunajiem labu iespaidu atstaaja tas tur dzzeks kas bija veidots no visu varonnu geeniem -tas kas aprija cilveekus - bija tas baigs laicinnss - es praktiski peec skolas pavadiiju laiku skatoties 2 seerijas peec kaartas ap 5 pa pollu kanaalu gaaja , bet pa vaacioeshiem taas seerijas atpalika...
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
| zenofex |
Mar 18 2004, 11:11
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav |
Dragonball diemzheel taa arii nekad nenoskatiishos, tad man bija jaapiedzimst daudz veelaak... Tagad taa man liekas par daudz par beerniskjiigu
Man robezja ir jau Ranma un taadi salkani darbi kaa Snow Fairy Sugar. Panda Ko Panda jau bija pa beerniskjiigu, kaut gan inacanta un skaista. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
| Seto |
Mar 18 2004, 12:19
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga |
nu Ranmu es arii zinu - man nepatiik -paaraak beernishkkiigi -tas ir tikai mans viedoklis varbuut kaadam liekas savaadaak ...
|
| Rob_X |
Mar 18 2004, 12:44
|
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga |
Ranma1/2 ir viens no njirdziigaakajiem anime ko biju skatiijies, bet jaapiekriit, ka gauzhaam beernishkiigs.
|
| Seto |
Mar 18 2004, 14:25
|
piekriitu ka seriaals ir smiekliigs - vismaz taapeec var to paskatiities
|
| xikes |
Mar 20 2004, 11:17
|
Nja.. Ranma jau toch man arii likaas nedaudz beernishkiigs, turklaat kaa jau visi taada veida anime vinsh bija pamatiigi izstiepts ... dazaam seerijaam tur vispaar nebija nekaadas jeegas ....
-------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30 October 2025 - 17:06 |