![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
hmm man te ir viens lieks kakjis maajaas
![]() varam jau sarunaat par top nodosanu ![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
lieks?
![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Bet mani lauki atrovas Kraslavas rajona tas ir kadi 250-300 km ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
lieks taadaa zinaa ka viens tiks atdots bet veelviens siikais paliks un maajaas to negrib atstaat vecaaki jo ar vienu lielu nobarojuso jau pietie
![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
īstenībā topic bija tāds ka Yume`i vajag kaķēnu!
![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
īstenībā es gribu rudu kaķi.
![]() Bet nu.. pagaidām izskatās ka man nekas nespīd. -------------------- ![]() |
Ramiel |
![]()
|
rudo mes ariia tdevaam tas man patika viss vairaak jo bija slinks neko nedariija un palika loti resns jau pirmaas diens
![]() vot tas ir kakis, to gan paglaudiit gan "pamociit" var un citreiz ja nu ir veeleesanaas paspeeleeties ![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 July 2025 - 18:59 |